Friday, 12 October 2012

Yang Bersarang Rendah - Baby Birds (Day 6)

Gambar the latest hari ini pukul 5.12pm Fiji time (1.12pm Malaysia),






Layanlah gambar dan renunglah, cepatnya anak burung ini membesar, hari ini sudah panjang dan kuat lehernya meminta makanan, responnya lebih cepat. Mata sudah hampir terbuka, sayap pun semakin panjang....


Klik >>> kisah terdahulu yg bersarang rendah

8 comments:

  1. wow... pembesaran yang bagos ni.. >> jadi nurse check baby jap << mulut nganga pun active.. hehehe.. sian lapar.. ye la.. kecik2 mmg cepat lapar kan.. dah 6 hari baby tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...selalu jer bila pegi jenguk nganga mulut..mmg lapar cepat sgt...

      Delete
  2. Replies
    1. burung bulbul atau burung merbah Lyd..

      Delete
  3. Minta makan tu. Nak kena bagi your precious cacing tanah kut...hehehe...capat je membesar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. parents dia ada bagi makan tu tukang kebun... kalau i pandai2 bagi makan kan keracunan kan..ngamuk pulak mak bapak dia..hehe

      Delete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads