Thursday, 18 October 2012

Bersantai Di Lautoka Beach

Jom layan pemandangan ditepi pantai yang dekat jer dengan bandar nie, (ala2 wordless la yer..),







seberang jalan yg bertentangan


nampak macam familiar jer 2 beranak nie..

Sedang menikmati pemdangan laut yerr...


 Leka bermain

Aidan & mummy & new 'pit pit' and.....

matahari hampir terbenam



selepas matahari terbenam, tidak jauh darinya

Oklah ..good nite..

20 comments:

  1. haaaaaaaaaa.. tudia dah nampak mummy mak boyot tu.. :) selim melim lagi.. sensor nape? hehehe.. :)
    cantek la permandangan.. tak leh mandi ek kat sini.. siap ada kapal besor tu.. sure dalam tepi tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....selim lg buat ms skrang..tgk 2 bln lagi mcm tong gas..7 bln lg..mcm ikan puas..heheh..sensor tuh agar remain misteri lah muka ummuaidan hhehee...
      mmg pantai dlm bukan pantai berpasri utk mandi, mak buyungnyerr..

      Delete
  2. best...mendamaikan! ooo...aidan ada new 'pit pit' ye....suasana kt fiji mcm kt M'sia aje kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. suasana laut & pantai ttp mendamaikan wpun dimana pun...lebih kurang tp fiji nie adalah kepulauan, manakala m'sia ada tanah besar jgk kan..tuh jer lah bznya..sama2 negara tropika...:)

      Delete
  3. Salam uumaidannnn

    ala sikit lg nak kenal....hihihi....

    Cantik view sana...yg mahal pondok atap rumbia @ nipah tu? cantik....simple but elegant...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sabar blom masanya..

      Rsnyer atap rumbia tuh..sy pun suka tgk...mmg elegant.buat satu letak kat umah..:)

      Delete
  4. cantik ah beach tu sis.but i don like sunset. MAcam everything go off too quickly. a bit sad feeling ahah.

    SIs, Aidan look like u or his dad ah? seriously i cant differentiate. BTW, is Aidan's dad a Fijian? Sebab tak nampak besar besar like the org hitam tat u had showed me b4 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..so u suka sunrise? sunrise pon cepat jgk or matahari biasa? heheh

      2nd question jwb dlm facebook yer..hehehe..

      Delete
  5. meski duduk berlainan tempat lagi berjauhan jarak, namun kita masih melihat mata hari yang sama..ciptaan Allah yang maha perkasa.
    Tak terbayang aku andai bunga2 itu berkembang dihalaman rumahmu dibumi fiji itu.

    Benarlah ia akan menjadi sejarah..untuk kamu dan aku.salam sayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak..matahri yg tu jgk dok mana1 didunia ini...

      tunggulah kalau kita panjang akan dpt melihat bunga2 eskport yg special tuh..inshaallah..

      Delete
  6. Saya kenal blog Ummuaidan dari tanamsendiri.com. Banyak ilmu gardening dpt dari sini..& seronok jugak baca cerita2 tentang negara Fiji. Izinkan saya link ke blog saya ya...thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam azlina..thanks keran sudi singgah...bukan byk info pun blog baru nie..anyway i pun dah letak yr link dah...keep in touch..ok..

      Delete
  7. Nice..pemandangan indah..seronok bersantai2 gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. santai kejap jer kak..amek gambar lorat2 nak balik lak..:)

      Delete
  8. hm..boleh duduk berjam-jam merenung laut..rasa tenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btul...namun kejap jer tuh lepak..lorat2 nak balik lak..

      Delete
  9. cantikkk..suke gmbar2x time sunset tu... ^^

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads