Wednesday, 3 October 2012

Tanaman Rahsia - Day 1

Suatu tanaman yang ditanam sebagai catatan untuk tukang kebun akan perkembangannya. Terpaksa dirahsiakan dari pembaca2 blogku dahulu sehingga berjaya dalam usaha ini.

Satu batas yang telah selamat disemai dengan tanam rahsia ini. Good luck oh tanaman!

19 comments:

  1. Ala,main rahsia2 plak....ni yang nebes ni....keke. tak da clue ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..releks laa..bila tanaman tuh dah menunjukkan progress nanti itulah cluenya...

      Delete
  2. Replies
    1. tak..tak..nie peraduan korang kena bagi hadiah lak kat ummuaidan kalau berjaya, aci tak? hehe

      Delete
    2. K..nak benih jugak ka?( Ala ala dialog felem..)

      Delete
    3. heheh..apa2 jer yg best..hihi

      Delete
  3. amboi rahsia... tapi publish satu dunia... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerlah kan takut buat malu jer kan nanti...kan dlm blog kita leh letak apa jer kan milik kita..satu dunia jgn jeles..hehe

      Delete
  4. Salam Ummuaidan, nampak gaya kena tunggu sehingga rahsia terbongkar ya!! Suspens pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ummumadihah...alah kalau pokok tuh dah besau nanti tak boleh tutup jgk kan ..boleh agak2 lak..

      Delete
  5. Apakah tanaman itu.. Berahsia betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum boleh reveal lagi nur..kena tunggu...

      Delete
  6. siap ada tanaman rahsia gitu..hihihi.cayalah ummuaidan :)
    #biasa nama akak ada kat komen terbayk..ni dh ilang pulak..mgkn sbb tukar nama blog kot :)

    ReplyDelete
  7. itulah yut..bila akak tgk mcm kdg2 number semakin berkurang..last2 terus ilang..takperlah janji kita ttp kunjung mengunjung & bersapa seboleh mungkin, inshaallah

    ReplyDelete
  8. Potato? Tengok ada trench...huhuhu....

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads