Wednesday, 3 October 2012

Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway "


Assalamualaikum,














http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Kerana ditag oleh Ayut, maka ummaidan pun dengan kena lah juga memberikan sokongan kepada kawan2.

Baru jer dengar nama RemmyHazza  nie setelah diintroduce oleh ayut - blognya pasal kehidupan dan things around him...first impression rasa dia nie mcm kartunis jer (tak tahu betul tak,kena selongkar blog dia btul2 baru tau)

Syaratnya yang utama:
Mestilah follow Blog Remy Hazza ni

Tamat tempoh Giveaway:
15 Oktober 2012
11.59 malam

Yg ditag ;



Sesiapa lagi yg sudi boleh join.... 

9 comments:

  1. Datang dari segmen yg sama..
    Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
    Gd luck~

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

    ReplyDelete
  2. :) join sudah..hihihi.pasni leh kenal2 lebih lg ye kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kalau akak dpt giveaway tuh akak wakilkan dkt ayut jer lah yer...(berangan)

      Delete
  3. thanks ummAidan.....
    terima kasih kerana join segmen remy nie......
    InsyaAllah kau ada rezeki nanti...tuah akan bersamamu....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow..;)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini,

    Dari segmen yang sama,

    Dah follow dah =]

    Jom follow blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    BTW, Jom meriahkan GA nie jugak

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads