Monday, 24 September 2012

Updates - Homemade Taugeh

Daripada entri lepas, hari ini dah masuk hari ketiga 'penyediaan' kacang taugeh, mari kita tengok perkembangannya.

 Hari kedua (sabtu 22/9/12 - 5.00pm) - cambahan dalam 1cm

Pagi ini (isnin 24/9/12 - 9.00am) - taugeh sudah memanjang lebih 2cm.

Masih belum sedia untuk digunakan, inshaallah esok atau hari berikutnya akan ready (bergantung kepada kepanjangan yang sesuai yang dikehendaki).

Oh ya, untuk makluman kawan2 Ayut dah ada kebun sekarang nie, jom kita pergi tengok kebunnya yang comel, kat kebun dia juga ade tanam sesuatu yang 'luar biasa', nak tahu silalah berkunjung ke kebun Ayut, kebun kecil & secomel pemiliknya..heheh.. 

2 comments:

  1. hahaha..punyela excited ayut bace entry tup2x last entry ada nama la pulak...mekaseh ye Ummuaidan..
    nnt taugeh dh membesar bolehla projek laksam dilaksanakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak reply comment ni baru tringat blum check taugeh lagi lak..hehehe...kan taugeh dah ready malas nak buat pulak kan..heheh

      Delete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads