Monday, 10 September 2012

Dari Kebun Ke Periuk Masakan Menjadi Tomyam

Inilah hasil yang dituai dari kebun,

 Semuanya yg ditanam sendiri - tomato, kobis, saderi, carrot kecuali bawang besar
Menjadi lunch hari ini - Tomyam Ayam.

Kalaulah ayam boleh bela kat umah jugak, kan best...

6 comments:

  1. wah...nampak sedap....lunch ni

    ReplyDelete
  2. sedap cuma kurang seafood, susah nak dpt kat sini

    ReplyDelete
  3. lapar akak tengok ni...HS pun suka...favourite dia ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo yer ke..nanti dtg umah yer, ummaidan masakan utk HS

      Delete
  4. hmm...agak pelik jugak nyer kenapa kat tempat akak seafood susah nak dapat... wa Allahualam

    ReplyDelete
    Replies
    1. nelayan tak ramai zayri..dah tuh lak demand dr hotels kat private islands mmg tinggi..depa jual mahallah..seafood mmg ssh btul nak jumpa yg fresh..rindu tul

      Delete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads