Wednesday, 6 November 2013

[Wordless Wednesday] My New Gym




Tilik tangan lagi best..

Oh aku diintip rupanya..

ready for camera lah..


posing lentok anak dara nie..

Yang asyik jeles ngan adik, lama dia dok intai dan mintak gym adik nie...

Dia dah lupa agaknya yg dia pernah main  nie masa dia kecik2 cam Arissa dulu..hehhehe manalah blh ingat too small..sebijik kang muka dorang nie..berdebar kejap bila tertengok..:)

32 comments:

  1. Comellah Arissa......yg abg pun nak juga ye....hehe
    Samalah rupa dorang kan Ummu cuma Arissa cerah sedikit dr abangnya :-)

    ReplyDelete
  2. salam UA, wah arissa dah pandai masuk gym...ni hehehe...nmpk lgkap gym tu...caiyok...arissa....comei

    ReplyDelete
  3. Gebu tul kaki baby - baby ni.... semoga membesar bagai johan :)

    ReplyDelete
  4. tembun sungguh si arissa nih...
    adoi sebijik sungguh arissa ngan aidan... saling tak tumpah..

    ReplyDelete
  5. Salam Maal Hijrah...memang sama rupa mereka waktu kecil

    ReplyDelete
  6. Mama suru exercise tu arissa. Wahh dah pandai men gym ye dia sekarang. Igt mamanya yg buka gym.

    Aah sama la muka dua beradik ni. Adik beradik lah katakan.

    Salam hari rabu kak (ye ke kak. Ke sebaya je nih. Saya lahir tahun 75. Akak?). Apa plan utk hari ni.

    ReplyDelete
  7. Sebijik Ummu...dah namanya dua beradik.

    ReplyDelete
  8. Bila cermat memang boleh turun ke adik permainan macam ini ummu. Aidan tengok adik main tu mestilah teringin juga. Tak apa bagilah main juga ummu. Nama pun budak..

    Dah tentu dari 'mould' yg sama mestilah tak jauh larinya bentuk muka tu ummu. Comelnya sama:)

    ReplyDelete
  9. amboiii Arissa bambam..pakai diapers saiz berapa agaknya ya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie size 7 hinnga 11 bln kak...berat pun 7 kilo doh rsnya...hehe

      Delete
  10. comei sangat..muka dua beradik ni memang seiras.

    ReplyDelete
  11. hehe biasalah budak budak ....apa yg adik dia main tulah yg dia nak.... seronok sebenarnya mengacau orang ni tau UA...hehe bukan aje Aidan Okje kadang tu time anak tgk gambar kat HP time tu jugak maknya nak tengok hehe

    ReplyDelete
  12. alalalalalala...shomelnya dia!

    ReplyDelete
  13. Salam Ummuaidan,

    Makin tembam Arissa ni. Seronoklah tu maian gym tu. Muka mereka memang samalah! Abang Aidan pun tumpang sekaki ya!

    ReplyDelete
  14. Bagus jugak ada toys macam ni. Ada jugak masa si comel ni leka main dengan mainan-mainan tu.

    ReplyDelete
  15. Semangatnyaaaa Arissa ni...bambam.....main gym nak bg slim ke tu? hehehe ;)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Ummu,
    Senyum K.Sham tgk Arissa layan mini-gym dia.
    Cute..

    ReplyDelete
  17. hehehe mereka berdua seiras sgtlag UA.. seronok tgk pic budak2 berdua ni !

    ReplyDelete
  18. Semoga kedua-duanya sentiasa sihat. Dan beri happiness sepanjangan kepada ibu-ayah.

    ReplyDelete
  19. Assalam Ummu..comel Arissa... Aidan pun sama...
    hihi... dah tak ingat lah tu Aidan kecik2 pernah main buai tu...hehe:)

    ReplyDelete
  20. Kecik2 lagi dah pandai exercise di gym, kalau besar nanti dan masih ke gym pasti badan penuh otot...hehehehe....

    ReplyDelete
  21. hahaha..betul la...sebijik muka mereka berdua...
    plygym macam ni bila mereka dah besar baru teruja nak main, macam anak saya...hahaha

    ReplyDelete
  22. dah besar dah si Arissa tu ye.....dah pandai main2 gitu.....

    ReplyDelete
  23. whh cekci hehehe. nahh kaki tangan naik, nak kasi berotot lagi ker Arissa oi, tak cukup ketul ketul tu ek. hahaha Dah sepusat sepusing kata orang, mmg la sebijik rupernyer.

    ReplyDelete
  24. sama la muka Aidan dan Arissa….
    Aidan nak mengimbas memori la ummi… kasi la chance :)

    ReplyDelete
  25. gambar last tu gambar aidan ke? Ya ALLAH!!!sebijik koyok tepek kata ore kelate

    ReplyDelete
  26. kecomelan yang bertimpa-timpa... Geramnya macik Lyd nak peluk2 si arissa ni. Betul la, muka mcm abg aidan. Cuma arissa nampak lagi girlie la sebab dia girl kan.

    ReplyDelete
  27. ada sama lah..tapi kecik lagi..masih banyak fasa-fasa pertukaran akan berlaku...tapi keduanya memang semangat bam bam!

    ReplyDelete
  28. comel dan ayu benar gadis kecil ini.Doa ikhlas semoga Allah sentiasa melindungi ummuaidan sekeluarga, bahagia dunia akhirat.Amin.

    ReplyDelete
  29. sambil tangan bermain.. tengok tu.. kaki dia pun sama beraksi.. sangat comel aksi dia.. dak abang dia pun takmo kalah.. ;)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads