Friday, 1 November 2013

Alhamdulillah 20GB Permonth



Bermula semalam kami dapat 20GB permonth broadband subscription setelah bertukar kepada plan baru iaitu khas tuk government servant. Kalau dulu bayar sebulan $36 data yang diberi hanyalah 5GB. Kalau  dok tengok youtube tuh beberapa video kejap jer data habes..kena top up balik $3 for 2GB. Kalau data cepat habes big boss mulalah bising sebab mesti tengok youtube katanya..(youtube banyak guna data woo). Alaa tengok pun tuk info jer  plus bini matyo gaduh ngan guard bukan tengok movie ke haper..:)

Ngan 20GB nie rasa banyak sangatlah pulak, mesti tak habes guna walaupun dok download program tuk si Aidan..hmmm kalau share among friends pun bagus jugak kan..leh jimat cikit..:)

At least masalah kehabisan data dah setel, dapatlah berblog ngan aman...inshaallah.

8 comments:

  1. Salam Ummuaidan,

    Banyak tu, boleh tengok you-tube banyak2 lagi. Wah, bini matyo pergi sampai ke Fiji ya, he he!

    ReplyDelete
  2. Banysk tu UA... guna YES kt sini RM68.00.. jimat2 pakai... u tube on gila2 hari last kuota...kalau abis awal Bos mati kutu tak leh FB

    ReplyDelete
  3. pas ni downdload macam2 hehehe.

    ReplyDelete
  4. hihihi, tergelak baca pasal bini matyo tu… harus la tgk kan sbb video hangat :)
    Luckily kat sini mmg dapat unlimited data utk internet.. tak pernah pula check banyak mana guna utk setiap bulan...

    ReplyDelete
  5. Wa..lg senangla akak berblog lepas nih hehehe...

    ReplyDelete
  6. Senanglah nak berblog lepas ni, tak tersekat2 kan..........................wah femes bini matyo ye sampai ke fiji....hehe

    ReplyDelete
  7. Barulah puas dapat 'berjalan sakan' kat rumah kengkawan.. ;)

    ReplyDelete
  8. Takpe, bior berlebihan jangan tidak bercukupan. Tapi 20GB, banyakkkkk tu.

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads