Wednesday, 20 November 2013

[Wordless Wednesday] Dak Ndut Bersiar-siar Dikebun






Dak ndut nie nak berkebun nie tak lama lagi..heheh..abg dulu ms setahun lebih biasa dok dalam stroller while kami mengerjakan kebun...yang adik nie lak..hmm nanti kita tengok..:)


Week 19 -Seronok menggomol dak gemuk nie. dia pun dah pandai respon..tiap kali dokong mesti tarik anak rambut  yang belakang..peritnya...kalau time nak nyusu mak belum ready lagi dia dah turn dan siap tarik2 baju lagi..alahai anak...:). Yang paling seronok bila nampak muka mak jer, terus nampak muka dia so excited..siap berteriak lagi..:)

21 comments:

  1. Geramnyaaaaaaaa tgk pipi dak ndut ni hehehehe ;)

    ReplyDelete
  2. hihihi..comelllnya dak ndukk ni..dah pandai bersiar-siar.. nnti besor sikit boleh lah tolong berkebun juga...join skali dgn abg Aidan tumpis...hihi

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ummu,
    Bab bam nyer dak ndut ni..
    Mata bolat.. pp mcm kuih pau..
    Kut dekat ni.. mmg jadi bahan gomoi Cik Sham la ni..

    ReplyDelete
  4. geram tengok jemari yg demok demok tu...arissa suka berfikir..berkerut dahi kening..hihi..apa lah tanaman pertama arissa yer?

    ReplyDelete
  5. Semangatnya... berkerut dahi memikir apa mak tgh buat ya!...

    ReplyDelete
  6. alahai ummu sekejap je dah besar kan...comel n tembam!

    ReplyDelete
  7. alaa tomei tomei macik lyd . Luth pon suka buat mulut mcm bibir bawah tu masuk ke dlm. Kdg2 saya selalu korek biar muka dia biasa. hehe. Jahat mama dia.

    ReplyDelete
  8. gerammmm nyer tgk lengan...dia...berketak-ketak....tu dok geram kt syapa...la

    ReplyDelete
  9. semangatnya dia kak..geram tgk

    ReplyDelete
  10. Bgus utk mata bdk comel ni...tgok pmndangan hijau

    ReplyDelete
  11. Boss meninjau kawasan nampak, berkerut2 dahi ha. Memang sedap gomol ni bertubuh orang kata.

    ReplyDelete
  12. Salam Ummuaidan,

    Geramnya tengok budak tembam ni, memang pasti sedap digomol2 ni!! Comelnya dia ketap bibir, geram kat apalah agaknya tu!!

    ReplyDelete
  13. berkerut dahinya tengok apalah ummi dia tengah buat tu agaknya.. ;)

    ReplyDelete
  14. Berkerut dahinya...agaknya sedang memikirkan masalah negara kot????

    ReplyDelete
  15. Arissa ketap bibir sebab geram nak pegang cangkul jugak tu...

    ReplyDelete
  16. Amboi mata adik... geram auntie tengok awak:)
    Tak lama ikut abang Aidan ke kebunlah ye sayang..

    ReplyDelete
  17. Tengok tangan dia UA...berketak ketak...mmg semangat ni...Berzat betul susu fresh dari ladang ibu hehe.... Tulah .....dak Arissa ni dah ready melawat kawasan...sat lagi tunggu pandai jalan no Umi, Arissa tolong cabut jagung!

    ReplyDelete
  18. geram ko gapo tu Arissa? siap ketap2 bibir…alooooo cumey la

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads