Wednesday, 13 November 2013

[Wordless Wednesday] Look Who's Mumbling

Presenting...

My small Fei Mau, Live from Fiji

Layan sahajalah

Part yang last.. ade percubaan rampasan kamera plak..:)


18 weeks

p/s -Korang tau tak apa makna Fei Mau tuh..? kalau pernah tgk citer cina zaman belajar dolu2 mesti tau..if not, kena tanya Olive lah..:)


20 comments:

  1. Salam Ummu.....x tahu pula apa makna dia....yg penting Arissa mmg comel dan makin tembab.. :-)

    ReplyDelete
  2. boleh tahan bising gak arissa nih... montel tu yang geram..

    ReplyDelete
  3. alo.lo.lo.comelll Arissa... makin bam-bam....hihi..
    sllu tgk cerita Fei Mau masa zaman2 sekolah dulu Ummu..hihi

    ReplyDelete
  4. tak boleh tengok video nyer...kat office kena block...hihi fei mau tau tau..suka tengok cite tu dulu...

    ReplyDelete
  5. Salam Ummuaidan,

    Dah pandai posing depan kamera ya! Fei Mau tak taulah Mak Aji? Macam ruas tebu dah lengannya tu, he he!

    ReplyDelete
  6. salam ummu...Alhamdulilah sihatnya Arissa Zahra...

    ReplyDelete
  7. hahahaha..saya dulu tak miss tgk siri yg ada Fei Mau tu

    ReplyDelete
  8. salam UA......

    sekejab je....rasanya...dah 8 bulan dah si Arissa tu ye.....

    ReplyDelete
  9. dh booolat dh anak dara akak yek...

    ReplyDelete
  10. hahaha saya pon tgk cerita Fei Mau ni dulu2 UmmuAidan.....:)

    Bambamnya Arissa...geram tgk pipi dia....huhuhu

    ReplyDelete
  11. Hahahaha...fei mau dalam bahasa Mandarin bermakna kucing gemuk kan? Kucing gemuk memang comel kan.....tapi Arissa lebih comel dari fei mau...

    ReplyDelete
  12. Alololo...dah pandai cakap dah yeh Arissa ni.... Arissa nak cepat cepat tolong umi kat kebun ke? hehe...
    Fau mau ? Macam pernah dengar ...bukan pelakon cina pompuan yg bam bam pakai spek hitam tu ke UA...

    ReplyDelete
  13. bestnye dengar arissa bebel, btw fei mau pelakon hong kong hok gemuk (mcm okje described ) tu kan? dulo2 mmg peminat tegar citor cino. heheh

    ReplyDelete
  14. sangat comel dak Arissa ni.. ;)

    psstt: dulu memang layan habis cite fei mou tu.. trademark dia.. bahu terhenjut2.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. comel2nya...semakin tembam..

    ReplyDelete
  16. kecik2 pun dah banyak cakap… lepas ni ada geng berbual la ummi… just like Aisyah… never ending story kalau layan dia sembang…

    ReplyDelete
  17. salam UA, pasni abe aidan tk lah boring...ada tukang bercerita nnti...hehehe...comel betui la mek ni

    ReplyDelete
  18. tau tau fei mau :) takde laaa fei mau sangat. Ini sangat comel!

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads