Wednesday, 27 November 2013

Model Cilik Auntie Chevy

Photoshoots nie khas buat tatapan Auntie Chevy. Alhamdulillah Model cilik Fiji menggayakan headbands dan gaun kiriman Auntie yang selamat sampai Isnin lepas. Harap auntie hepi yer tengok semuanya cantik bergaya dan  fit nicely ngan model cilik..:)

psstt...ade jugak yg teringin nak bergaya cam adik..:)

Hmm..nak pakai gaun sikit punyer susah..mungkin sebab tengahari berphotoshoot..panas..tak mau bekerjasama, beraksi depan kamera..kejap jer dah nangis..huhuhu.

Cantik kan semuanya kiriman Auntie Chevy nie...(memang hendak mencari juga tetapi tak berkesempatan lagi..rezki dari Malaysia datang lebih dahulu). Thanks a lot Auntie atas ingatan dan kemurahan hati..Allah jua yang dapat membalasnya..semoga bertambah rezki..:)

Autie Chevy adalah regular reader kat blog nie..kadang silent, kadang ade juga bersuara..Anyway to know her better bolehlah jenguk blog beliau disini..

week20 : Actually Arissa dah boleh meniarap since  more than 2 weeks ago  bambam sangat lambatlah sikit kan :)..tapi taklah mahir lagi, masih lekat tangan kat bawah  tuh yg dia malas nak praktis tuh..

21 comments:

  1. Regards UA, ciannye...abe aidan teringin nk pakai headband, kelubung dgn beg plastic pun jadi la...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh! cantik anak dari pakai gaun dan headbands...comelllnya...
    amboi abg aidan nak juga menyempat..haha
    seronok bila dpt kiriman hadiah dr teman blogger...

    ReplyDelete
  3. alolo comeynya arissa,kelakar tgk gelagat abang aidan.....teringin jugak dia. :)

    ReplyDelete
  4. salam ummu.....comelnya Arissa..

    ReplyDelete
  5. Comeynya Arissa...kejap je dah besar rasanya. Aidan tu mesti jeles nengok adik pakai cantik2...abg mana boleh pakai headband la...

    ReplyDelete
  6. Jadi model cilik sungguhhri ni ye...nti dh ada rmbut lg comel...pakai gaun...heheh

    ReplyDelete
  7. Ala ala tomeinya....
    Untungnya Arissa ada Auntie Chevy...... dapat berposing sakan noooo....hehe

    ReplyDelete
  8. comel. Saya Singgah dtg & membaca hari ini !

    ReplyDelete
  9. cantik.. comel.. lawa bila tengok dia pakai gaun.. ;)

    psstt: saya jogging tanpa anak disisi sebab weekdays anak2 kat rumah atok dorang, weekend je dengan saya kat rumah.. ;)

    ReplyDelete
  10. mmg comel & ada gaya model cilik ni hehehe

    ReplyDelete
  11. Aduhai model ini boleh tahan juga ummu. Tapi macam ummu kata salah timing shoot itu yg merajuk:) Abang Aidan pun nak jugalah tumpang sekaki ummu ni tak kan tak boleh..

    ReplyDelete
  12. murah la rezeki auntie chevy. cantik banget gaun yg dia kirim utk puteri cilik kamu itu ummuaidan.

    ReplyDelete
  13. Cantiknya model cilik tu, kalau dah besar boleh pinang utk anak bujang saya, hehehehe..

    ReplyDelete
  14. amboi2……..dah pandai posing model cilik ni. mcm2 gaya headband arissa gayakan. cam model headband doh ni. btw cian abg aidan headband sarung plastik gitu. heheh

    ReplyDelete
  15. Wah cantik2 semua headband Arissa..comey! Hihihi lucu Abe Aidan yer..takde bunga2... Plastic pun jd lah

    ReplyDelete
  16. banyaknya koleksi headband Arissa… boleh tahan bergaya la lepas ni :)
    Dah pandai jeling menjeling ke Arissa… comel….

    ReplyDelete
  17. Hahaha ada jugak si abangnya nyelit, plastik pun jadi lah as aksesori. Murah la rezeki Aunt Chevy hendaknya, si bambam ni pakai la apa pun, tetap comel, dan kena yakin macam abang Aidan kamu tu.

    ReplyDelete
  18. Besar dah si arissa ni.comel lg baik tgk dis.siap posing2x..haha..rezeki Atissa dpt hafiah jauh dr msia...

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads