Wednesday, 30 January 2013

[Wordless Wednesday] A Small Boy, A Hammer & A Nail..




Dia memang pandai guna..so far tak pernah kena tangan lagi, alhamdulillah..:)


27 comments:

  1. Paku, cabut dan paku kembali. Clever boy

    ReplyDelete
  2. Sampai terbaring tukul paku tu....sian comot dah dia....

    ReplyDelete
  3. he he comelnya.. serius minat ni ..hingga meniarap mengetuk paku...memang ada gaya dan tokoh bertukang..

    ReplyDelete
  4. ok ke aidan main ketuk2 mcm tu....mcm bahaya je nampak. Brave boy rajin nk tolong ummu dan abbi dia. :)

    ReplyDelete
  5. wah hero kecik beraksi dgn tukul & paku...pandai betul aidan aim paku tu...cabut paku pun reti...:D

    ReplyDelete
  6. ala..la..la..comelll Aidan..suka nya tgk dia..pandai Aidan pegang tukul tu..Pa'e ada juga minat ke arah itu.. Alhamdulillah boleh buat kerja2 lelaki..:)

    ReplyDelete
  7. Pandainya Aidan guna hammer. Bagus ajar anak lelaki bertukang. Baru la lelaki sejati.

    ReplyDelete
  8. salam aidin...auntie harap aidin akan membesar menjadi anak yang soleh..Bukan main seronok dapat main dengan benda tuh ye..hahaha..Take care aidin..

    ReplyDelete
  9. Haha... tu dia sampai terbaring-baring Aidan kalah tukang kayu Ummu. Khusyuk betul sampai tak toleh kanan-kiri lagi:)

    ReplyDelete
  10. @Zamzurina
    tuhlah kdg2 bila tgk dia ngan tools nie rs kagum jgk ..hehe

    @Mia Kasim
    Dia tak kesah comot ker tak ..janji dpt main sambil baring2 mmg dia suka

    @Suka-suka
    Meawarisi abunya kan..hehe..kalau mainan yg plastik jgn harap dia nak..hehe

    @Ibuqistina
    So far ok..dia selalu main bila ayahnya bertukang..dr umur 2 thn lagi dah biasa pegang dah..heheh

    @Nadia rashid
    hero kecik tuh mmg minat bertukang dr umur 2 thn lagi..nak tools yg real jer..habis mainannyer juga ditukangkan nyer..hehe

    @atieyusof
    aidan dr dulu lagi ayahnya bg jer tools bila dia mintak..tak pernah ajar camaner jgk ..tgk ayahnya buat dia pun buatlah jgk gitu..heheh

    @saya disini
    dua2 boleh..tgk gambar yg atasnya kanan..:)

    @Lydsunshine
    betul tuh lyd..elok bagi exposure dr kecik.takler dia hanya tau main komputer game jer kan...

    @wana
    thanks auntie..inshaallah moga doa auntie dimakblkan..kalau bertukang cam ayahnya tu mmglah dia suka...

    @kakzakie
    Heheh..betul tuh kak zakie..ms tuh hujan so ayahnya suruh main kat garage bagi kayu..so apa lagi siap terbaringlah..lagi suka dia..:)

    ReplyDelete
  11. anak kecil yang gigih nie....penat berdiri....siap baring lagi tu.....rajin betul Aidan nie......

    ReplyDelete
  12. rajinnya..dan nampak tekun..good2:)

    ReplyDelete
  13. alahai... sampai meleleh peluh dia bertukang... :)

    ReplyDelete
  14. alaahaiiiii kusyuk betul tgk dia. hati2 ye dik ?

    ReplyDelete
  15. Bersungguh-sungguh aidan menukang macam gaya dah pro...

    ReplyDelete
  16. anak lelaki mmg mcm tulah.. pst : diam2 anak KA minat baca yr blog juga hehehe

    ReplyDelete
  17. Amboiiii anak bujang nie...tekun sungguh bertukang,sampai meniarap tue hah..good boy aidan ;)

    ReplyDelete
  18. wahhhh!!!terrornya aidan..auntie Imi pun kdh2 trbabas,huwaaaa!!!

    ReplyDelete
  19. @Yan's cottage
    Biasalah yan budak2 kalau dapat bermain tak kesah dah dimana2 pun.:)

    @Knor
    heheh..biasa kalau buat kerja yg dia minat mmg tekun..

    @ejamaria
    betul tuh eja..sikit nyer concentrate tak hirau kiri kanan..berpeluh ker idak..:)

    @Mamasyaza
    heheh..mmg kusyuk..nasib baik tau handle ..kalo tak mmg risau jgk..:)

    @azmatun
    nie kira perintis lah nie nak mewarisi ayahnya..hehe

    @Kesuma Angsana
    Ye ker KA..seganlah..heheh

    @ira_bluebee
    hehe..kalau yg dia minat mmmg akan consentrate betul2..tambah2 keje cam yg ayah dia buat..

    ReplyDelete
  20. ok lah tu, aidan dah besar kejap lagi boleh bantu ibu buai adik hehehe..kenal2kanlah dia pd.buaian, nanti dia rebut pula buaian adik.Semoga segalanya selamat.

    ReplyDelete
  21. rajin Aidan ye...boleh bantu ibu di kebun!

    ReplyDelete
  22. As salam ummu,
    Aidan ni ada bakat bertukang. Dia tumpu perhatian penuh semasa mengetuk paku sampai terlopong mulut..hehe..

    ReplyDelete
  23. Cayalah aidan...ayut dulu mula guna pon terkena tgn...aidan mmg good boy ^^

    ReplyDelete
  24. @Puteri Purnama
    Eee..kalau harapkan aidan ngan adik, jwbnya tak tahulah..boleh trust ke tak budak nie jaga..heheh..dulu ms kecik abunya ade buatkan buai, tapi taknak duduk ..nak tido ngan nene jgk..heheh

    @pendragon
    kalau bantu ibunya dikebun tu tak taulah hehehe..cabut rumput tuh blhlah...

    @Adry@Daun
    Wkumsalam che adry
    Nie mewarisi bakat ayahya nie..heheh..itulah bila tengok bila buat
    sst kerja nampak keseriusannya tuh..& dia mmg minat semua kerja2 yg ayahnya buat..semua dia nak buat

    @ayut
    betul tuh yut..akak skrang nie pun kdg2 tersasar..budak2 dia buat slow2 jer kan sbb tu tak kena tgn..

    ReplyDelete
  25. wahhh kemain aidan tu menukul. hihi.

    ReplyDelete
  26. tak hirau dek panas dan berpeluh2 tu.. ;)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads