Wednesday, 18 December 2013

[Wordless Wednesday] Tak Menyabar Dah Nie ..

 Beriya tarik tangan bapak dia.

I got it..yess!! Susah nak lepas nie..


Sib baik keras..tak dapat masuk keperut..hehe


Sabar Aricha..kena tunggu lagi 2 minggu baru boleh rasmi perut..:)


p/s- masa mandi pun sempat jugak tuh curik2 hisap air..

19 comments:

  1. hehehe...Arissa dah mula tertarik dengan makanan....tak sabar2 nak makan ye...:D

    ReplyDelete
  2. salam UA, cute2...apa yg arissa tangkap tu...meruku ya?

    ReplyDelete
  3. sekejap jer arissa dah besar..dah boleh makan solid food yer sayang??
    pasni makin bambam la si tembun ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummu, auntummawar@gmail.com..just email k..

      Delete
  4. Keraslah sayang:)
    Abu dan ummu dengki ye. Tunggulah tak lama lagi kalau dapat kelak memang sebalang kena kongsi berdua dengan abang ye.

    Dah tumbuh gigi ke ummu?

    ReplyDelete
  5. dapat ambil rasa pun jadi la yer Arissa….

    ReplyDelete
  6. Assalam Ummu.. amboi arissa tak menyabar dah ye.. nak mamam dah tu...hehe...sabaor ye syg...nanti Ummu masak kan yg sedap2 punya...:)

    ReplyDelete
  7. amboi..mcm dah ada gigi tu...nanti bila dia gatal2 gusi..suka mengigit..part tu seonok,kan..

    ReplyDelete
  8. heheheheh dia pun terliur nengok org mkn kak... krup krap krup krap

    ReplyDelete
  9. Masa kecik2 dulu, tengok ibu suapkan biskut marie yg dilembutkan ke mulut adik yg baru berusia sebulan...Sampai sekarang adik2 masih sihat walafiat, alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. tengok pic ni.teringat masa kecik2 dulu..mak suap biskut cecah air teh pon sodap je di telan, siap berebut lg ngan adik-beradik yang lain..
    sentuhan mak tiada tandingannya...
    hehe adik arissa dah tak menyabo lagi nak makan..sabo ea arissa lagi 2 minggu jek hehe..:)

    ReplyDelete
  11. Kesiannya......org yua dulu..masuk mulut dia, lps tu masuk mulut si anak...kunyah2..cerita kat anak keluar muntah ijau katanya...

    ReplyDelete
  12. hehehe mkn lama mkn comel yer dier !

    ReplyDelete
  13. maruku ke tu? hehehe... tapi kenapa nak tunggu 2 minggu? cukup umur 6 bulan ke? Menurut apa yang saya baca, kalau baby tu dah mula nampak excited bila nampak makanan, maknanya dia dah bersedia utk makan.

    ReplyDelete
  14. Mesti geram si Arissa dalam hati tu nak dapatkan muruku tu tp malangnya bila dah dapat keras pulak alahaiiii ummi ni .....

    ReplyDelete
  15. suka tengok aksi dak Arissa cuba dapatkan makanan tu.. comel je tengok eh.. ;)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads