Wednesday, 4 December 2013

[Wordless Wednesday] A Small Babba Enjoying Massage




p/s- Babba in fijian language = baby

18 comments:

  1. Salam Ummu.......bukan main lagi a'a babba Arissa relaks kena urut...hehe

    ReplyDelete
  2. Assalam, seronok dan ceria jer dia diurut2 begitu...dah biasa agaknya...cutenyerr..

    ReplyDelete
  3. Assalam Ummu..
    alo..lo.lo..Arissa comellll... geram nengok..nak cubit... baby mmg suka di massage kan? pastu mesti tido lena....:)

    ReplyDelete
  4. Assalam UAA,

    syoknya Babba arissa kene massage. tersenyum2 keseronokkan. :)

    ReplyDelete
  5. agaknya babby pun sakit badan jugakkan UA hehe..... sure seronok bila dimassage tu! lepas ni lena la tidur si babba tu...

    ReplyDelete
  6. amboii...seronok ya kena urut...buat muka comel ja..

    ReplyDelete
  7. geli tak, arissa kena urut..?

    ReplyDelete
  8. salam UA, pandai tukang massage tu..samapi tenga-nga babba arissa...tp abe aidan jgn dok cuba2 massage babba plk na...hehehe

    ReplyDelete
  9. Aamboiii...happynya Arissa...

    ReplyDelete
  10. hehehe bukan kata baby cam arissa , KA pun suka kalau dimassage2 gini, best !

    ReplyDelete
  11. sapa yg massage dia tu ummuaidan. saya kalo massage luth hanya kat bahagian kaki je. kat perut dgn belakang dia macam duduk tak diam. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak dia tuh lyd..lg pandai dr sy..hehe

      Delete
  12. Salam Ummuaidan,

    Wah, bukan main seronok Arissa ya kena urut!

    ReplyDelete
  13. amboiiii syoknya dier dok ngurut..sapo tuke urut tuh??
    kemain suka lagi..

    ReplyDelete
  14. suka tengok reaksi mula dak Arissa ni.. comel bebenor.. ;)

    ReplyDelete
  15. haaa look at her reaction, suka betul la tu. Sedap yer bapak massage? si JJ ni pun dari kecik suka betul kalau bapak dia massage, sampai skang kadang2 tengah syok tengok tv dia hulur kaki minta hasaj (massage).

    ReplyDelete
  16. seronoknya babba kena urut… rajin abi mengurut :)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads