Sunday, 22 December 2013

Adelah Jugak



Kurang-kurang adelah jugak sedikit rezki yg baru nak bermula...asyik dok telan air liur tengok blog kengkawan masyuk jer...Digi Easy prepaid dah credited awal dl..ingatkan lepas tuh dah takder kot senyap jer..tengok2 smalam alhamdulillah ade yang baru INTI Cycle 1 Degree..jangan korang lupa klik2 yer untuk tahu ngan lebih lanjut...semoga Allah tambahkan rezki tuk blogku ini..ameen.

14 comments:

  1. Moga makin murah rezeki :)
    Saya pun nak check la Nuffnang saya yg seciput tu...hihihih

    ReplyDelete
  2. Nuffnang saya berjalan macam semut sakit....pelan sangat..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Rezeki. Hehehee.

    ReplyDelete
  4. Wah untungnya....nuffnang mcm dah merajuk jek dgn blog saya huk huk sedih ;((

    ReplyDelete
  5. Tahniah yer.. saya punya CTR asyik 0000 je hahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ummu...
    ada jugak rezeki dr Nuff..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ramai betul org dpt INTI punya ni kan

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  9. Ok la, buat ubat… cepat2 buka nunffang bila thgk post ni :)

    ReplyDelete
  10. tak banyak sikit tetap ada.. ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah UA..... OKje pun tak banyak jugak adalah sikit sikit.....sama je mcm tu lebih kurang..... alhamdulilah jugak tu dpd tak de langsung!

    ReplyDelete
  12. Salam Ummuaidan,

    Mak Aji kalau periksa akaun Nuffnang, nak tergelak pun ada sebab 'banyak' sangat hasilnya, he he!

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads