Wednesday, 9 October 2013

Arissa@Week14-Ikut Siapa Yer?

Agak2 korang Arissa nie ikut muka siapa yer? Ikut sebelah mak atau bapak? Hheheh

Kalau bapaknyer korang pernah tengok dalam blog nie kan, ade banyak jugak yang diselitkan, kalau maknyer korang pernah tengok tak? sapa kesah kan huhuh. Korang tengok dulu gambar mak Arissa yang dengan murah hatinya ditayangkan untuk tatapan rakan2 yang sangat peramah dan caring..juga atas permintaan sapa lagi kalau bukan Okje, the femes blogger tuhkan..heheh..

Nak tengok tak? Nanti jangan lupa komen tau Arissa nie ikut maknya tak..heheheh. 

Scroll down pleasee
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
Sabar yer..keep on scrolling down..:)
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Sikit lagii..dah nak nampak daaa..
>
>
>
>
>
>
Ok ready....
1
.
.
.
2
.
.
3
.
.
.
z
z
z
z
z
z
z
Cak!! Ade iras tak? Hehehe..

Jangan marah yer..saja buat lawak hari rabu sebab headache tak cukup tido..tak boleh nak ngarang yang sedap2 sikit..hehehe

37 comments:

  1. Ahahaa..terkejut den!..
    tak serupa langsung..Arissa comel byk tau...hihi...

    ReplyDelete
  2. Nakkkkkk tgkkkkk....hehe...salam dari silent reader

    ReplyDelete
  3. salam UA, ooo lagu ni rupa mak arissa....mmg ikut rupa mak la ni...hehehehe...

    ReplyDelete
  4. a'a samalah Ummu....hehe
    Nak juga tengo wajah pekebun yg berjaya dan rajin masak ni...
    Arissa agaknya ikut rupa Ummu :-)

    ReplyDelete
  5. hahahhahha...kalau mcm ni..confirm arissa ikut ayahnya...hihihih :p

    ReplyDelete
  6. yakkk bokte... gitu erkk rupa mak arissa... langsung tak sama..arissa lagi lawaaa... nengok gaya cam iras aidan... ummu zee blom kenal tapi pernah mimpi... camner tu??

    ReplyDelete
  7. hahahah ni pic mak arissa zaman bila..... klu macam ni sah sah arissa ikut muka ayah

    ReplyDelete
  8. cantik mak arrisa ni rupanya...samalah sedibik..heeheh

    ReplyDelete
  9. wowww... comelnya ummiarissa ni. hahahah. kedekut benor gmbr dia. Takpe.... jaga privacy kan? Arissa ikut abg aidan dia la. Cuma dia lebih keperempuanan yelah sebab dia mmg girl pun.

    ReplyDelete
  10. hahahaa...
    ok... arissa ikut bapak la kalau gini... hikhikhikk...

    ReplyDelete
  11. Ayarkkk...ahahhaaa....

    Adeh..cian Arissa.

    ReplyDelete
  12. Bertuah punya ummu ye Arissa. Tak patut betul ummu nak samakan Arissa dgn nenek kat bawah tu ye:)

    Apa yg kakak nampak adik ada iras abang Aidan sikit...

    ReplyDelete
  13. Sis, Arissa look like u la!!!!! cantik k!

    ReplyDelete
  14. Arisa ada iras aidan.. Ikut muka ayah la tuu.. Comel Sgt2.

    ReplyDelete
  15. hehe..ingatkan Nor yg betul2...jiran ke apa?
    geram tgk lengan Arissa..mcm ruas tebu..

    ReplyDelete
  16. dier bayk ikut wajah aidan lah...

    ReplyDelete
  17. tu jiran kiri ke jiran kanan tu.. ;)

    ReplyDelete
  18. Subhanallah..
    Kenapalah comellllll sangat..

    ReplyDelete
  19. oh itu kena buat test DNA..sebab agak mencurigakn..kah..kah

    ReplyDelete
  20. Fijian mana pulak tu? comel jer dia senyum...
    Kalau anak2 saya, tiga2 org kata muka abah.... sedih tau, sorang pun x ikut muka ummi :(

    ReplyDelete
  21. Sampai hati tau UA ni.......KACHIWA mak!!! hukhuk.....
    Anak tawan!!! majuk!

    ReplyDelete
  22. salam ummu....hahahahah...ummu2 karang jadi betul2 karang...cmne tu...

    ReplyDelete
  23. Cantik senyum dia.. melerettttt gitu.. cer pakai tudung.. mungkin ada persamaan ha ha

    ReplyDelete
  24. Oops.. che mid berqasidah sekadar mengisi ruang selepas pengantin bersanding dan potong kek.. kunun-kunun konsep Islamik gitu.. tapi bila ada anak bujang join sekali, ada pulak tukang pukoi kompang syiook la sikit.. suara biasa-biasa je ummu..

    ReplyDelete
  25. semakin ayu.Semoga sentiasa dilindungi Allah.

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum ummu.. dah kul 10 kat sini.. baru leh komen.. alhamdullillah.. baby fiyya pun dah tido.. tinggal anak2 yang besar 2 ni je lom tido.. :) malam ni perut tak normal.. senggugut.. sampai naik pelik mr mama sebab nani tak dinner.. sebab biasanya nani wajib dinner.. dah tu makanan kegemaran nani lak yg mr mama masak.. (ayam goreng) hmmm nak wat cmane.. selera tak datang sebab perut meragam datang bulan kan.. :)

    >> memang lawak betul lah ummu ni.. mmg nani teringin nak tengok wajah ummu.. tapi takper.. sabar menunggu masa.. :) next time akan bertemu insyaALLAH.. kan..

    >> tahfiz kanak2 utk aidan ye? nanti nani cuba2 tengok kan yer.. :)

    >> ok ummu.. arissa itu sangat lah comel. dengan kelopak matanya yang sangat cantek.. tengok mata fiyya.. cepet binti sepet.. kan.. hihihihi..

    ReplyDelete
  27. Arissa rupa UA... tang mata tu.... tamo la ikut nenek tu!

    ReplyDelete
  28. Salam Ummuaidan,

    Alahai bikin suspens ajelah! Kena tayang muka dulu baru boleh jawab soalan tu, he he!

    ReplyDelete
  29. pernah je tepek gmbr mak yer :) hihihihi..yg pasti muka abang tu mmg ada lah ^^

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads