Wednesday, 2 October 2013

Arissa@Week13- Genap 3 Purnama

Ala2 wordless lah...imbas balik dari lahirnya..

Day 1 - masih dengan selimut spital..belum mandi properly lagi Arissa nie.

 A week later 

Cukur kepala pada hari ketujuh

Genap sebulan - senyuman awal pengubat penat tukar lampin..hehe

Apa tengok2..hihih..tembam 2 bulanlah saya

 Setelah 3 bulan - Bertambah sudah ketembaman dekat 6kg setengah dah, pegang sesuatu barang pun sudah pandai dan aktif berpusing kiri kanan..dalam proses nak meniaraplah tuh..kadang bila dibiarkan tengok2 dia dah beralih tempat 45 darjah.

Hobi sepanjang masa - main liur..

27 comments:

  1. seronok tengok anak membesar depan mata..
    gambar yang last tu mengingatkan pada dak Nuha.. banyak rambut saya gugur kerana dak Nuha suka main air liur.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Arissa Zahra....semoga membesar menjadi anak yang soleh dan solehah...buat peneman mummy ayah dan abang dunia akhirat...

    ReplyDelete
  3. Makin bulat dan comel Arissa ni......best je tengo dorang membesar kan.....:D

    ReplyDelete
  4. Assalam Ummu...wah! makin bam-bam budak comel ni... makin cute, dah pandai main liur ye....hehe...

    ReplyDelete
  5. makin besar makin montel..geram tengok..main liur tu tak tahan..mesti kuat menyembur ni..hehee

    ReplyDelete
  6. Pipi Arissa maintain montel dari dulu sampai la ni.... comel macam mama ni..... cer ambik gambar berdua UA...nak tengok! hehe

    ReplyDelete
  7. cepat jugak progress arissa...nanti main sembur2 air liur plak

    ReplyDelete
  8. Adoii sis, geram nengok pp gebuss dia.. Bila ulang balik tgk pic lelama mesti sengih sorang2 kan.. Indah ciptaan Allah...

    ReplyDelete
  9. hehe..buat buih..pastu sembur,kan...

    ReplyDelete
  10. alololo cumel nye dia senyum ni..aikk dah main sembur ye anak ummi tu..

    ReplyDelete
  11. cutenya..dah pandai gelak tak sis?

    ReplyDelete
  12. hihihi masa ni syokkan
    orang ckap baby sembur air liur rambut mak gugur bnyak betol ke sis?

    ReplyDelete
  13. Dah betul-betul nampak baby perempuan dah sekarang ni ummu.
    Kalau dah brrr...brrr.... tunggulah rambut ummu akan gugur..

    ReplyDelete
  14. kejap jer Arissa besar... dah pandai menyembur yea....

    ReplyDelete
  15. amboi..arissa senyuman pertama tu dah pandai kenyit2 mata!

    ReplyDelete
  16. ASSALAMUALAIKUM.
    rasa lama sangat x komen, tapi bukan bermakna mak nani x jenguk arissa comel.. cuma mak nani x sempat nak tinggalkan note je, arissa makin comel... dah banyak akal lah maksudnya.. and for sure lebih la keje ummu kan.. hihihihi. Apepun mak nani doakan smoga arissa membesar sihat dah menjadi anak yg solehah, be a good girl..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah dah besar lah dia, comel sangat.Tahniah dik.

    ReplyDelete
  18. HIhihih cepat jer beralih muka kan, semangat badan dia. Moga membesar dengan sihat dan bijak yer Arissa.

    ReplyDelete
  19. Dah besar. Meh nak cium cium sikit

    ReplyDelete
  20. salam ummu
    sekejap je dah besar...kiut je..muka iras macam abang dia pulak tengok

    ReplyDelete
  21. Asalam UA...wah wa x lama boleh tolong ummu brkebun ni ye Arissa

    ReplyDelete
  22. Assalam ummuaidan
    Come lote baby Arissa tu. Kalau dekat bolehlah Tok Temuk pinjam-jaga. Semoga dia sihat dan jangan beri ibunya penat, hihi!

    ReplyDelete
  23. Salam Ummuaidan,

    Memang dah bam bamlah Arissa ni! Muka pun dah semakin nak iras Aidan, cuma cute version perempuanlah! Aleesya dah meniarap 2 minggu lepas. Sekali meniarap pastu x mau lagi dah. Dia dok ngiring je. Pelik betul.

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads