Tuesday, 18 February 2014

Apa Yang Mereka Cari?

Ade diantara rakan2 yang menanyakan akan pencarian dalam blog nie...so hari nie aku kongsikan sedikit rahsia yang hanya aku dan nuffnang sahaja yang tahu..:)

Ini senarai untuk seminggu inilah,


Kebanyakkan pencarian adalah untuk blog ini sendiri lebih kurang dalam 250. Yang salam dua benua tuh kang sebab aku pernah buat entri tuknya sebagai penyumbang trafik terbanyak blog nie.  Lain lain tuh adalah sikit sebanyak resepi kerepek dan tanaman.

Yang pencarian pelik2 pernah jugak aku lihat dulu..tapi seganlah nak letak dalam blog kan..

Oklah can't write much..masih lagi dalam mood otak tak stabil kepanasan...need some more rest. Apa pun thanks tuk kengkawan atas get well wishes smalam..really appreciate it. Semoga korang semua dijauhi dari mendapat sakit pening..inshaallah.

20 comments:

  1. Kakak rasa ramai yg kurang arif tentang Fiji Islands tu yg ramai nak tahu UAA.
    Elok juga UAA letak nama blog dgn nama Aku di Fiji Island..

    Harap beransur sembuh dan sembuh terus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dengan komen kakzakie ni.. ;)

      Delete
  2. Slm singgah membaca di hari selasa..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulllillah... beransur sihat la tu kalau mulut dah rasa pahit2 tu... dalam tak sihat tu pun jadi nasi ayam yer.. rajin tul... sup tu memang membuka selera di samping dapat memelohkan badan.. semoga cepat sembuh yer.. :) arissa ok ke malam tadi? fiyya lak alhamdullillah.. beransur sihat.. tapi semalam punya citer.. kat rumah BS.. fiyya sekrang ni memang sangat aktif.. kalau siang dia jarang tido.. kalau tido pun lama ayam berak je.. (bape minit) lepas tu mula buat perangai.. masuk bawah kerusi.. masuk celah pintu.. masuk sana sini.. buka almari dapor la.. tv la.. hmmm tak menang tangan ngan budak sorang ni.. lepas tu smlm balik rumah.. pipi fiyya lebam.. biru tang pipi belah kanan.. BS kata sebab kerusi timpa pipi dia.. tak de la mr mama bising sangat.. sbb dia sendiri dah jaga fiyya waktu sabtu ahad lepas kan.. mmg lasak budak tu.. naik skateboard abang tolak ngan kaki montel tu sendiri tau.. siap dok atas tu bertenggek.. hmmmm mcm2 fiyya buat.. main almari bukak tutup pintu lepas tu jerit terkepit tangan.. penyendal pintu kat depan pun di cabut.. langsung kena jari lepas tu nangis.. hmmm eh.. banyak lak report hari ni.. tak sabar nak tunggu WW esok.. sbb ummu arissa akan letak gambar arissa.. :)

    ReplyDelete
  4. Akak jumpa blog UAA pun di blog list Atie Yusoff.. teringin nak tahu apa cerita negara Fiji ni...

    Moga cepat sembuh ye UAA

    ReplyDelete
  5. UAA tak sihat ke? Semalam saya tak BW. Pasni baru baca entry lama UAA. Biasanya kalau share resepi mmg hit tinggi. ada hati gak nak share resepi tapi tak reti jgk nak share resepi.

    ReplyDelete
  6. Banyak petua dan cara-cara di blog ini... itu yang ramai jengah...

    ReplyDelete
  7. salam ummu x sehat yer..berubah cuaca kut kt sana...kne rehat dan minum air masak secukupnya...semoga cepat sembuh...:D

    ReplyDelete
  8. anak2 KA pun naik teruja nak tau di mana dier Fiji Island ni hehehehe.. Take care yer & GWS

    ReplyDelete
  9. Pencarian yang sihat tuh....syukurlah.. Tak seperti blog saya, ada yg mencari benda2 pelik yang tak terjangkau akal fikiran sihat, huhuhuhu...

    ReplyDelete
  10. banyak perkataan Fiji yg dicari hehe

    ReplyDelete
  11. Kebanyakannya mencari blog nama blog ummu sendiri, mungkin ramai nak tahu cerita dan perkembangan ummu kat sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh kak..pencarian bknlah tuk info ttg fiji ..untuk blog itu sendiri kalau perhatikan betul2..cuma ejaan sahaja yg berbeza

      Delete
  12. kalau taip " fiji" dalam pencarian bahasa melayu, rasa rasanya mmg tak banyak blog yg bercerita pasal fiji...hihih..so blog ni mesti duduk carta teratas google search..:)

    ReplyDelete
  13. Orang nak tahu tentang kepulauan Fiji ni...tu yg byk keyword Fiji keluar tu kan...Take care

    ReplyDelete
  14. jeng jeng jeng.. hehehe mereka yari yang baik2 sahaja yer. eh ada orang cari ummu aidan fiji island sampai ke blog saya tau. tumpang femes jap.

    ReplyDelete
  15. Blog ayut tu apa plak org carik agknya...huhu

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads