Friday, 7 February 2014

Rezeki Dari Alam Maya

Rezki sejak berblog alhamdulillah tidak putus-putus dari awal hinggalah kehari ini. Kiriman2 yang ikhlas dari rakan2 blog seperti Kak Puteri Purnama,  Dini, Diana KBB, MakAji Ummu Malpdihah, Nadia Rashid, Chevy dan... adakah yang aku terlupa nak mention..

Daripada benih, makanan kering hinggalah pakaian serta buku...semuanya tak ternilai bagiku...terima kasih semua...

Rakan2 menghabiskan wang ringgit yang bukan sedikit kosnya buat ingatan untuk kami yang jauh beribu batu..sedikit sebanyak mengubat rindu kepada tanahair..

Daripada rakan2 yang mempunyai blog sendiri hinggalah kepada silent reader..alhamdulillah..

Semalam pula baru kuterima dari Pahang yang ditunggu2 selamat sampainya dari sipemberi dan  sipenerima..  

Kiriman dari Suzi Isa, my silent reader yang  selalu mengikuti perkembangan kami disini..mengambil masa 3 bulan untuk sampai kerana melalui surface.

Akhirnya sampai dengan selamat, tiada sedikit cela mahupun kerosakan walaupun lamanya perjalanan itu..:)

 Butter Cereal (tak sabar aku nak mencubanya), Kain batik yang sangat aku suka coraknya, baju tuk Arissa yang begitu comel serta sehelai tudung yang memang seperti taste aku jugak..

Anak dara yang selalu ade sahaja buah tangan untuknya..hinggakan kami tidak perlu membeli baju2 yang cantik untuknya kerana sudah banyak yang cantik2 telah dihantar oleh Auntie2 bloggers..yang tastenya punsama seperti mak Arissa..

Hmm belum lagi mummy mencuba, dia nampaknya dah cuba dulu nie,...syomelnya kan, mummy kalahlah ngan Arissa..kena simpan tuk Arissa gamaknya nie...hehehe 

Terima kasih Suzi Isa atas susah payah dan kemurahan hati..Allah jua yang dapat membalasnys. Semoga dimurahkan rezki dan mendapat kesenangan didunia dan akhirah..ameeen...

p/s- Suzi tidak mempunyai blog link tuk mengenalnya lebih lanjut...

28 comments:

  1. alhamdulillah rezeki Ummu....baju tu ngam2 dengan Arissa...comel :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.... keikhlasan berblog tu mendatangkan hasil kan UAA... lagi pun UAA dan keluarga jauh.. tu yg kekawan ingat selalu... Cantik anak dara tu dgn baju hijau tu :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki..comelnya yg bwh sekali tuh...

    ReplyDelete
  4. Alo..lo...lo...comel arissa pakai tudung tu...hehe
    Alhamdulillah.. rezeki murah.. baik2 semua teman blogger ni...:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..murah rezeki ummu ngan budok tecik tu..
    geram tengok arrissa..senyum jerk memanjang..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. ingatan sesama sahabat yg sukar diluah dgn tulisan kan UAA.
    Kakak terpikat dgn model baju dan tudung:) Boleh pulak dia menyengih macam tahu-tahu aje auntie-auntie ni suka tengok senyuman dia. Comel sangat-sangat pulak tu bila bertudung:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. murah rezeki. comey arissa tu.

    ReplyDelete
  8. Alahaiiii...Arissa tu pandai je bergaya bila depan kamera.

    Rezeki Ummu...moga Allah memurahkan rezeki orang yang menerima jugak.

    ReplyDelete
  9. Comel la budak kenit tu..
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..rezeki dari jauh tu UAA ^_^

    ReplyDelete
  11. alallalaaaa... arissa makin tomey... geram tul tengok dak kecik ni, peluk cium untuk arissa ye

    ReplyDelete
  12. Rasa lega sipemberi kerana akhirnya selamat sampai ke tangan penerima.. ;)
    cantik dak Arissa pakai.. ;)

    ReplyDelete
  13. mmg dah tertulis rezeki kita kan !.. comel je si kecik tu bertudung hehehe

    ReplyDelete
  14. alhamdullilah..
    ni betul2 punya pemberian rakan blog...jauh pos tu :)

    ReplyDelete
  15. murah rezeki UA.. hihhi, comel la anak dara bertudung tu…

    ReplyDelete
  16. alooo dah pandai melaram.. wah rezeki ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  17. Rezeki ...
    Alo loooo ...comeenya arissa

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, syukur kepada Allah, kalau dah rezeki rezeki juga. Sedang elok muat nya baju tu, patutlah boleh kongsi senyuman yg.paling comel.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah...walau jauh di mata tapi nama tetap di hati....

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah..memang murah rezeki u all sefamily, Arissa hai.... lawa sangat la senyum2 pakai tudung tu, tau dia yang dia lawa kan. hehehe eh cereal tu favourite papa JJ masa kat KL dulu, dia kalau ada udang jer mmg wajib masak ngan cereal ni, sampaikan udang butter yang sedap giler kesukaan saya langsung tak nak dijamahnya sebab tak sama macam cereal ni katanya.

    ReplyDelete
  21. Butter Cereal memang sedap. kalau letak cili padi lebih lagi sedap sampai menitis air mata berapa nikmat kepedasan itu heheh

    ReplyDelete
  22. Rezeki bt akak dan keluarga kn...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  23. Murah rezeki betul mem mem ni......hehe
    Save budget setahun nampaknya UAA...

    ReplyDelete
  24. wah Arissa la yg paling comel dpt baju gaun. Heheh.. Macik Lyd ni teringin jgk nak post sumthing sbg tanda persaudaraan alam maya utk UAA, cuma belum berpeluang lagi. Byk benor benda nak buat. Tapi kalo macik Lyd bagi, pastilah hasil jahitan sendiri yg tak seberapa. Kehkeh.

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads