Monday, 27 August 2012

Semua Menjadi - Blog Berkebun Baru yang Hebat


Assalamualaikum,

Sebenarnya dah lama saya berniat nak bercerita pasal blog Semua Menjadi ni. Blog saya adalah blog yang baru 3 bulan lebih usianya tetapi blog milik SMROSE ni masih lagi baru, tidak sampai sebulan tetapi saya rasakan blog beliau memang berinformative dan mampu pergi jauh, inshaallah. Beliau mula menulis pada 6/8/12, tetapi saya cukup kagum dengan dengan blog ini kerana SMROSE rajin meng'update' blognya setiap hari. Bila menbaca blog beliau kita dapat rasakan beliau memang good in writing. Kepada kawan2 yang minat berkebun memang berbaloi untuk berkunjung keblog berinfomasi ini. Inshaallah sama2lah kita beri sokongan kepada rakan kita blog berkebun kita yang baru ini. Good Luck, Rose. 

Boleh klik kepada link ini : SEMUA MENJADI

3 comments:

  1. yup, seronok tengok kebun Semua Menjadi (smrose) ada beberapa tanaman unik tak pernah jumpa pun ada kat blog sana

    ReplyDelete
  2. Terima Kasihlah ummuaidan sebab puji blog kita, rasa gembira dan dihargai dan menaikkan semangat nak menulis blog dan juga terima kasih jugak kat kawan-kawan lain yang sudi melawat dan membaca blog Semua Menjadi, moga kita sama-sama dapat kongsi cerita dan ilmu berguna yang dapat kita amalkan bersama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. U deserved it..hehehe..don't give up kalau awal2 traffic tak ngancam..biasalah tu...keep on writing everyday..inshaallah lama2 baru google + orng akan discover kita...

      Delete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads