Wednesday, 4 June 2014

[WW] Baby, Epal & Selfie

 Acicha yang mula berjinak2 ngan selfie tuk lawan auntie Atieyusof..
Tapi auntie takder epal cam Acicha kan..hehe
Macam mana acicha berselfie..itu kena tanya my mom..:)



 Muka comot makan epal bersungguh-sungguh...hehe


p/s - Acicha nie sebulan lagi nak cukup setahun tapi baju newborn nie masih muat elok2 lagi..cuma tangan jer senteng sket...jimat duit bapak takyah beli banyak2 tp guna sekejap jer kan...

20 comments:

  1. salam UAA, tere la acicha pandai doh ber selfie-selfie... 2nd pic tu penuh gaya...hehehe

    ReplyDelete
  2. Bersungguh Arissa makan epal.. mintak auntie sikit boleh ehe :)

    Lepas ni boleh lawan selfie dengan Auntie Atieyussof tu ye.. sapa paling terror hahaha

    ReplyDelete
  3. Salam Ummu.... amboiii nak lawan abg Pa'e selfie lah ni...haha.. comell bah Arissa makan epal.. nak sikitttt ....

    ReplyDelete
  4. dah pandai selfie erkkk acicha..
    geram tengok..

    ReplyDelete
  5. tangan umi jadi monopod achica untuk selfie ye acicha....

    ReplyDelete
  6. Arissa Safiya nak masuk 6 bulan baju newborn masih muat tak banyak naik beratnya

    ReplyDelete
  7. Sedapnya sayang makan epal ye...
    Selfie macam ini auntie suka:)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah pagi. comel anak aunty

    ReplyDelete
  9. alolo comei nyer diaa...dh pandai berselfie ye =)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.... alolololololo puas mama nani cari gambar baru acicha... makin comel dia skrg...
    Pandai makan epal lagi. Fiyya x suka epal. Gigit 1 or 2 bites and luah je. Hmmmmm....
    Mama nani windu dia sebab tu mama nani tinggalkan mesej Semalam... ok... jumla lagi echa.

    ReplyDelete
  11. Kecik2 dah pandai berselfie, hebat baby-baby zaman sekarang.....

    ReplyDelete
  12. agaknya gusi dia gatal kut, tu yg sungguh2 mkn epal tu...hihiii..

    ReplyDelete
  13. Cantik posing Achica yg last sekali tu comey mbanget hehe.....
    Amboi....makan epal tak ajak auntie ...hehe. ..Dari kecik makan buah sok sok besar sure kulit cantik ni ..

    ReplyDelete
  14. Salam UAA,

    Amboi sedapnya mamah epal tu! Sesungguh hati nampaknya!

    ReplyDelete
  15. Bukan main Arissa makan epal tu....:)

    ReplyDelete
  16. bagus mkn epal ni...nanti gigi cantik!

    ReplyDelete
  17. walaupun comot tapi tetap cutelah kamu ni arissa.. ;)
    kalau dak Nuha.. sekejap je dapat pakai baju new born tu sebab terlebih besau.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. Byk persamaan acicha ni dgn Luth. Luth pon badan tak besar mana. Dia tak gemuk tp tak kurus kering. Baju2 lama masih padan lagi cuma senteng. Ehehe... ada acicha tanya? Saje je macik lyd nak cite Acicha oii.

    ReplyDelete
  19. muat lagi baju newborn, qisya dh masuk 3 bulan kena cari baju lain dh..sat je dia pakai..
    makan buah ni bagus...elok kalo dia suka dr kecik

    ReplyDelete
  20. amboi arissa, posing cantik nampak (ko kena paksa dgn mok demo). heheh

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads