Wednesday, 25 June 2014

Penantian Sekiannya Lama

Bila tengok rakan2 dok citer dan tayang dalam blog CPUV yg mereka dapat dari nuffnang, senyum dan sabar jerlah..tiap2 kali bukak akaun check tengok takder jugak yang On Going...cuma yang ade pun XAXIS punyer pesen..pepun syukur jugaklah kan wpun tak banyak...

Hanya semalam bila check tengok akaun nampak ade yang on going..wah tak sangka dan gumbiranya hati..:)
Alhamdulillah, thank you Allah for giving me sikit rezki thru nuffnang..


Thank you nuffnang..setelah hampir setengah tahun barulah ade...fuuhhhh..susah btul nak menjadi pilihan en. Nuff nie..agaknya aku nie tak pernah letak link ker sebagai tanda terima kaseh...kali nie aku letaklah...dan jugak rakan2 yg baru berblog silalah daftar nuffnang yer kalo nak duit poket raya yang lambat nak penuh nie..:)

Kalo korang nak tahu apakah bondonya Bulgagi Brother Korean nie silalah klik pada link tuh yer ataupun pada iklan yg ade pada blog...dan sesiapa yang ingin mengetahui cara pelaburan yang bijak boleh klik pada Invest Smart Campaign tuk tau lebih lanjut...errrr investlah lebih sket yer tuk blanjar kengkawan nie..ghgeheeeheh. Tuk peminat world cup bolehlah jenguk2 iklan stadium astro World Cup..kalo nak tengok piala dunia live...

16 comments:

  1. Alhamdulillah syukur...bestnya...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak..cepat la jugok tu..zee dah 2 taun baru dapat..
    first dapat last month kot..heheeee..tak timo kasih pon lagi kat nuff..

    ReplyDelete
  3. tahniah..3 sekali BE yg dok berjalan tu..

    ReplyDelete
  4. mcm x berapa nk maju je nufnagg kita..huhu..
    x pe, kejyaan bukn dtg sekelip mata kan?

    ReplyDelete
  5. Ini rezeki yg tak sedar masuk tetiba UAA.
    Sikit-sikit tapi lama-lama jadi banyak.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..kita pun tak pernah nak terima kasih kat nuf tu..
    ada jer berlegar2 di ruang angkasa..
    belum masa nak bodek dia..heheheh

    ReplyDelete
  7. salam UAA, tahniah...berkat usaha gigih n sabar....lama2 berhasil jgk...boleh buat duit raya tu...ummu

    ReplyDelete
  8. Best nya....saya mesti lambat lagi...hehehe

    ReplyDelete
  9. wah, tahniah.. bila dah dapat BE, makin cepatlah duit raya bertambah....

    ReplyDelete
  10. wahhhh..syukur alhamdulillah...saya yang berblog dh lama nie pun xpenah mengena tang CPUV nie..blm rejeki kot hihihi...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak....

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah timbul on going tu..:D

    ReplyDelete
  13. tahniah, rezeki bertingkat2 ni..

    ReplyDelete
  14. Tahniah .... lepas ni mesti berderet cpuv ... :)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads