Monday, 26 August 2013

Menjala Dipagi Isnin


Hari ini hari raya yang keberapa yer...hiii dah lupa plak. Anyway masa dalam pantang lagi teringin nak makan benda nie dihari raya. Somehow ms raya kan pantang..kenalah tunda...

So semalam bile masak kari ayam..buat lebih sikit, spare untuk projek pagi nie...

Pepagi nie menjala dalam 20 lebih roti..alhamdulillah bos kecik dan bos besar memang like it very much..habes licin juadah hari raya ke 18.

p/s -entry pendek jer, sibuk sikit..:)


21 comments:

  1. salam ummu...dalam sibuk2 tu sempat gak menjala tu..hehe.Selamat menjamu selera..

    ReplyDelete
  2. salam UA, lumayan menjala tuh...ni nak kena pi breakfast...terliur roti jala...hehehe

    ReplyDelete
  3. roti jala akka suka makan dgn kuah durian hehe...
    tp bab nak menjala tu...kalau 10,20 biji..ok lagi..kalau sekilo tepung...huhu lenguh kaki berdiri tepi dapur..

    ReplyDelete
  4. knor pun suka....sedapnya kari tu..

    ReplyDelete
  5. Assalam Ummu...
    wah..sedap je tgk roti jala tu...nyum!..
    masa Ramadhan hari tu rajin lah makan...:)

    ReplyDelete
  6. nyum nyum..sempat lagi ummu buat..dok jauh gitu memang sumer kan buat la kan bila teringin..kalo kat sini senang, pi beli jer..hehe

    ReplyDelete
  7. UA bukan setakat bos kecik, bos besar je yg suka...bibik kat sini pun suka haha

    ReplyDelete
  8. ingat pegi menjala ikan kat laut... nak juga tengok cemana jala orang kat sana...

    rupa2nya menjala di dapur je... hehehe

    ReplyDelete
  9. syoknyer menjala pagi2 nih kak...

    ReplyDelete
  10. Menggoda betul roti jala Ummu.
    Salah satu favourite kakak ni Ummu. Kadang kalau malas pun kakak boleh buat cecah dgn sambal tumis. Kalau kena kari macam ini laaagilah laju:)

    ReplyDelete
  11. mewah menjala nampaknya ummu hari ni hehe

    ReplyDelete
  12. Dekat tengahari ni lapo jadinya tengok roti jala ni

    ReplyDelete
  13. Rajin sungguh ua ni hihi.bagus2...sedapnya roti jala!!!

    ReplyDelete
  14. Assalam Ummu
    Sedapnya tengo roti jala tu, mesti sedap hasil air tangan sendiri kan....

    ReplyDelete
  15. Suke suke. Ada durian kat rumh tu. tp x sempt nk menjala lagi. Ptg ni la kut.

    Ni yg jeles ni bila tgk org x keje. Boleh masak bila bila je

    ReplyDelete
  16. Roti jala memang sedap ngan kari ikan.

    ReplyDelete
  17. Asalam Ummuaidan...waa tu peberet nekcik tu...lagilah kalau kari dia kaw kaw pekat!!

    ReplyDelete
  18. Salam..memang favourite wa roti jala ni..tapi nak membuatnya cukup malas, kalau ada assistant baru boleh buat :)

    ReplyDelete
  19. KA yang duk jauh ni pun tgk dah terliur !

    ReplyDelete
  20. I kalau teringin selalu nya menjala ala lempeng jer makan ngan kari, ni nampak gambar kat sini ni, nak kena buat jugak la gaya nyer.

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads