Friday, 25 July 2014

Eid Mubarak

Nampaknya ramai yang telah mula bercuti kan..semalam pun dah ramai rakan2 yang start wishing selamat hari raya dan bersiap sedia tuk bercuti..aku belum cuti lagi nie...masih lagi kerje nie sampai hari raya dan lepas raya pun...biasalah kerja2 domestik kang kena buat sendiri..

Anyway lepas nie nampaknya senyap lah sikit alam maya nie daripada kunjungan rakan2...seperti senyap dan lengangnya jalan TAR lepas orang dah balik kampung...huhuhu..

So baiklah aku amek kesempatan bercuti pendek jugak dari blog nie... maybe aku boleh abeskan masa tuk cuci umah, langsir bagai plus mula projek sekut raya yang paling mencabar nanti...inshaallah..

So dalam kesempatan ini nak wish korang semua selamat hari raya..mintak maap banyak2 yer kalau ade tersalah kata mahupun perbuatan..bawa keta elok2 dan cermat yer balik kampung tuh...jangan abeskan duit dok bakar mercun..beraya berpada, ingatkan pada yang tiada mahupun sedang menderita dikala kita sedang enjoying tuh ..menikmati juadah pun ingat beringat akan kilo yang mungkin akan bertambah..  

Ok..take care & inshaallah jumpa lagi...

EID MUBARAK TO ALL

p/s - smalam dah mula mendengar lagu dendang perantau....hehehe..aku nak buat projek yg mengulang yang dah buat dulu sambil2 dengar lagu raya ker, inshaallah free nanti kang aku lawat korang semua tuk wish ok...

17 comments:

  1. InsyaAllah.. moga semuanya selamat dan berjalan dengan baik hendakNYA..
    Kita jumpa lepas raya.. ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Ummu.....maaf jika ada tersalah silap, mana taulah kan kalau ada tersalah komen diblog ni ... in sha Allah berjumpa lagi :D

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zahir batin UAA.....kita masih bekerja hari ini, tp tengok muka masing2 dh mood raya dan balik kampung...

    ReplyDelete
  4. as salam ummu kite pun nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin untuk ummu sekeluarga yang jauh di perantauan....nak tujukan lagu "dendang perantau" untuk mummu alo sedihnya sob...sob..sob....

    ReplyDelete
  5. Saya pun begitu..Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin..

    semoga jumpa lagi di lain kesempatan..

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya di perantauan UAA..
    Semoga gembira bersama keluarga di hari raya ni wlpn di rantau ye :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya ummu...raya kat mana pun tetap diraikan gembira walaupun sederhana.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya aidilfitri buat ummu sekeluargan..

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya UAA. Hope u have a wonderful eid xxx

    ReplyDelete
  10. bayram mubarak kak :)

    last beraya di perantauan kena snap2 gambo byk2. nnti raya tahun depan wajib terkenang. hihi. tmpat menumpang rezeki Allah katanya.. tak byk mesti akan terusik kenangan tu kelak :)

    kosong-kosong ye kak. maaf zahir batin. *salam peluk cium pp kiri kanan*

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri kak. maaf zahir dan batin. kosong-kosong yer :) *salam peluk cium pipi kiri kanan*

    ReplyDelete
  12. Wishing you and family "Selamat Hari Raya Aidil Fitri"

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ummu..selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama...;)

    ReplyDelete
  14. tahun ni saya tak kuat utk dengar lagu raya... huhuhu, mata terus berair bila dengar lagu raya.... haish, mcm budak kecik pulak rasanya...

    ReplyDelete
  15. Salam Lebaran.
    Team members Kebun Bahagia Bersama menyusun 10 jari meminta maaf sekiranya ada salah dan silap harap jangan disimpan

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya UAA .maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  17. Saya last layan blog 25 Julai lepas.. lepas tu hampir seminggu lebih tak jenguk pun..
    Apa-apapun selamat hari raya aidilfitri.. ;)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads