Friday, 29 August 2014

Wailoaloa Beach Boy & Gal

Pabila aku membaca komen rakan2 pada entriku yang lepas rasa cam nak tergelak pun ade...tapi rasa cam poyo aku nie lebih lagi..korang kemain wish aku selamat kembali, tumpang  seronok cam tuan blog jugak kan...actually aku nie yang tak sabar nak balik agaknya..Actually masih ade few months lagi tuk aku menghabeskan masa kat sini..tapi inshaallah kurang dari 100 dah lah..heheh ..punyalah membilang hari mak nie... visa tuh kami apply cepat2, agak kalau ade prblem kan tak lah kalut last minute kang...

So selagi ade masa dan menghabeskan cuti sekolah lak tuh..ameklah peluang yang ade inshaallah...semalam ke pantai tuk menunaikan hajat siabang yang lama dah tringin nak mandi laut..dia panggil beach tuh 'bizzz'...hehehe

Layan sahajer lah kerenah mereka disamping cuci mata...

 cuaca yang baik...tak panas sangat, kejap2 redup ngan berangin..leh lah lepak lama sket kan..


 Adik yang seronok mundar mandir berjalan ditanah pasir...tak mo dah berpegang tangan lagi...sibuk dok kejar dier jer...

Sunburn pun tak kesahlah..janji dapat main sepenuh hati..kutip kulit kerang bagai...sib baik tak cepat masuk mulut dah..kalo tak makan pasirlah anak aku nie...huhuhu

Abang jer seronok main air tak aci nie...


 Tak mo keluar dari air tuh..seronok sangat main air sesambil telan air masin sket2..

Haaa..nampak tak tuan tanah yang tak sabar nak balik tuh...heheh..kang dah letak gambo tuh..heheh..kalo terserempak nanti tegur2lah yer...hihihi

20 comments:

  1. kita bg ummu senyum lagi..
    welcome home...haha

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dorg mandi air laut. Arissa pun bukan main lagi. Jauh sangatlah wajah mu ummu. Org rabun cam aku ni mana lah nak nampak hehe

    ReplyDelete
  3. dah dekat dah tu,pejam celik kejap je 100 hari tu. welcome home :D

    ReplyDelete
  4. Seronok abang dan adik bermandi manda di pantai tu ye... banyak betul aktiviti si adik..
    Aduh... kecik sangat gambar tuan tanah kedaung ni... akak tak boleh cam muka.. cam mana jumpa nak tegur ni... bagi close up sikit ehe :P

    ReplyDelete
  5. alahai jauhnyer gambar tak nampak apa pun .....

    ReplyDelete
  6. terserempak pon tak kenal ler..hahahha..jauh benor tuh..
    sonoknya dapat main pantai..kemain lagi dua bradik tuh..
    acicha dah kukuh ker berjalan??

    ReplyDelete
  7. Detik menghitung hari itulah yg tambah semangat UAA
    Sebelum balik baik puaskan dulu mana ceruk di sana yg belum dijelajah.

    ReplyDelete
  8. Anak perempuan saya yg cuma seorang tu selalu mengelakkan dari mandi laut - takut hitam! Saya selalu perli dia: .macamlah terlupa kita tinggal di Malaysia, omputih saja datang ke negara Asia utk sunburn yg kita orang Asia takut matahari pulak...

    ReplyDelete
  9. bestnye pantai luas tp tak ramai org...boleh bersuka ria sesuka hati...

    ReplyDelete
  10. wah seronok berlari anak kat pantai ye...sepi aje nampak bizz tu..
    maknya tu jauh le pulak....nampak susuk baju jer..

    mmg nampak tak sabar nak pijak tanah melayu dah ni..

    ReplyDelete
  11. akak jauh sgt gambar tu tak nampak jelas muke lah...
    mmg takde org jln2 kt pantai tu ke kak.... tak geli pasir lak si adik tu ek..bagus2

    ReplyDelete
  12. Alahai gambar 'close up' betul! Kut nnt terserempak dgn Aidan n Arissa br lah knal dgn tuan tanah hihihi...

    ReplyDelete
  13. Yelah UAA.....lain kali letak gambar tuan tanah jauh lagi yeh ....hehe... Tapi tak pe kalau nampak budak 2 tu insyaallah....boleh cam!
    Tak de orang ke pantai tu UAA

    ReplyDelete
  14. Salam UAA,

    Amboi bukan main seronok budak2 tu main pantai! Kena ada perumpamaan baru - macam budak2 jumpa air, he he! Oh ada satu lagi perumpamaan bila boring - macam mak yg kena tunggu anak2 main air (mana taknya tak nak keluar2!) Bukan anak je sunburnt, maknya juga!

    ReplyDelete
  15. As salam UAA,
    bukan main lagi mek acicha mundar mandir...baru2 dpt lesen mmg mcm tu ummu, hehehe

    ReplyDelete
  16. cantik pantainya....lengang lak tu
    agak agak da balik sini. ..ada lagi ke citer citer kebun ye

    ReplyDelete
  17. tak aci lah..letak pic cinonet ja..mana nak cam kalau jumpa hehe

    ReplyDelete
  18. salam dik.
    cantiklah pantai ni..nampak banyak kulit kerang.Dah besar dua beradik tu.

    ReplyDelete
  19. wahh... seronok tgk budak2 ni main air.. abg Aidan lah paling suka kan... cantik juga pantai nya tu Ummu..saujana mata memandang..:)

    ReplyDelete
  20. Wah.. bestnye tengok dua beradik ni main air..
    kalau ada kawan lagi happening.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads