Sunday, 3 August 2014

Akhirnya....

Alhamdulillah ..cecah jugak tujuh angka tuu...


Bukan nak berlagak cuma nak berkongsi rasa puas dan seronok bersama2 ngan rakan2 serta pembaca blog nie setelah 2 tahun lebih berblog...puas ati lah jugak kerana dari awal memang aku rasa impossible nak cecah juta pageviews..macam angan2 mat  jenin lah kan..

Namun berkat sokongan korang, kerajinan menulis, pakcik google serta rakan2 yang banyak beri sokongan dengan meletakkan link blogku nie diblog mereka..alhamdulillah tiada yang mustahil...:)

Lepas nie aku berblog dengan santailah sikit boleh bermalas-malasan tuk berentri kan.hehehe

Hmmm yang tak bestnya korang semua mungkin tak online pun kan beberapa ari nie ngan sibuk nak dari kampung, beropen house bagai..so aku seronoklah sendiri2 dulu yer ari nie...heheh...:)

14 comments:

  1. Salam UAA, tahniah! ari ni baru lah mula nak tgk blog....hehehe
    apa2 pon SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN to u n families...

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Satu pencapaian yang membanggakan.

    ReplyDelete
  3. 1 juta tu banyak kak. hihi. tahniah!

    esok dh kerja. melaka-kl hujan cmpur jerebu. sakit tekak sakit mata.

    btw. carrots akak gemok2. geram tgk. huhu

    ReplyDelete
  4. Tahniah ummu semoga terus menulis jangan pernah jemu...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak....truskan berkebun hehehehehe ehhh menulis byk ilmu akak kongsi..

    ReplyDelete
  6. Tahniah UAA...
    Lambat lagi blog saya nak cecah tujuh angka... hihihi

    ReplyDelete
  7. Tahniah UAA.....awak mmg hebat....kalah Tok Ti ni hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah Ummu... dah sampai juta tu... hehe...

    ReplyDelete
  9. sis jemput kunjung semula ke blog sy.. klu boleh follow lah yer :)

    http://izzanyrosdin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam UAA,

    Tahniah, dah jadi jutawan!!

    ReplyDelete
  11. Salam UAA, i love & enjoy reading ur blog! bila la i bole jd petani moden mcm u nih.. nak masak sayur main petik2 jek kat laman rumah.. hehe..

    ReplyDelete
  12. saya jauh lagi nak cecah banyak cenggitu..
    itulah.. cuti raya ni saya pulun habis balik kampung.. memang tak jenguk-jengah blog.. huhuhu..

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads