Friday, 7 August 2015

Goodbye 'Aku Di Fiji Islands'

Assalamualaikum semua..

Selamat hari raya, selamat berpuasa 6..

Semakin susah bagiku hendak menulis sejak balik kebumi Malaya nie..alasannya? Susah nak fokus, banyak komitmen, banyak benda nak kena pikir, nak kena plan..masa plak tidak seindah dahulu untuk berhadapan ngan screen komputer nie, walaupun setiap hari bila kebosanan aku adelah jugak menjenguk blog dan ziarah kengkawan senyap2..

Lantas kurasa blogku ini semakin bersawang dan semakin malas untuk kuketuk pepapan keyboard nie..

Namun sebagai tempat yang kupernah mencurahkan pengalaman serta berkenal dengan rerakan alam maya, rasanya lebih sesuai untuk ku meminta diri daripada terus menyepi begitu..sedih tuk menutup blog tersayang nie...

Dimasa depan belum pasti samada aku akan kembali atau tidak...jika sekiranya kekembali, mungkin blog ini inshaallah akan bertukar nama dan tema..ntah bila lah tu...huhuh

Terima kasih tuk semua rerakan yang menyokongku selama ini..harap ukhwah tetap terjalin selamanya wpun kusudah tak aktif lagi dsini..di facebook maupun intagram jangan harap lerr..Ade kelapanagan pastinya aku tetap mengikut perkembangan korang sebagai silent reader...

Akhir kata maaf dipinta andaianya ade keterlanjuran kata dariku, all the best tuk korang....dan sekeping foto raya kami sebagai tatapan terakhir untuk korang...




wassalam.
UmmuAidan-Arissa,
KL 7/8/2015


Nuffnang Ads