Wednesday, 4 November 2015

[ww] Singgah Sekejap




tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat bermemori..:)

19 comments:

  1. Assalamualaikum....
    Ummu..... pekabar??? rinduuu kat budak 2 orang ni... dah makin besar... hihi....
    abang Aidan nak jadi batman ker tu??? haha

    ReplyDelete
  2. Allahh... rindunya auntie dgn awak berdua:)
    Sayangnya abang tertutup muka dek topeng batman
    Adik dah besarlah:)

    ReplyDelete
  3. lahai rindunya lah nk baca coretan akak.... si abang mcm dh makin tembam hehehe...

    ReplyDelete
  4. Salam... singgah jgk ari ni.. Dpt jg baca n3 terbaru ni hehehe

    ReplyDelete
  5. Dah besar anak dara UAA tu ye..
    Tak dulu dok bergayut kat kain mak dia jer :)

    ReplyDelete
  6. Sekejap jer ker...?
    Alahai,best masa duk kt Fiji tu..rindu ayak tgn ummu aidan ni..
    Dh besar dh anak2

    ReplyDelete
  7. Rindu dengan kisah2 menarik dari blog ni.. Moga mereka membesar dengan baik dan sihat hendakNYA.. ;)

    ReplyDelete
  8. Lama Puan senyap....sebelum ni silent reader sahaja....

    ReplyDelete
  9. Arissa dah main besar...
    Asrissa tak minta adik lagi ke kat ummi.... hehehhe

    ReplyDelete
  10. HI HI HI !!! KakUmmu! I though i saw the wrong name! But is YOU!! Welcome back! Miss u tahu!

    ReplyDelete
  11. lama tak dgr cerita...walaupun as silent reader tapi suka ikut perkembangan awk n family...si abg dah besar pun...si adik pun nampak semakin bijak...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah sihat membesar bagai johan..teringat keriangan aidan masa kecik2 tabur bedak atas lantai dan rajin ikut berkebun masa dibumi fiji.Agaknya sekarang aidan dah tak pernah main tanah ye dik.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Moga terus membesar dgn sihat...

    ReplyDelete
  14. janganlah singgah sekejap UAA..singgahlah selalu..kami semua rinduuuu

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..ada juga entri dari Nor...

    ReplyDelete
  16. woaah siap ada topeng2.. ehehe..
    salam kenal kak.. CT follow sini =)

    ReplyDelete
  17. Nasiblah sudi singgah kat tempat bermemori walaupun sekejap ....

    ReplyDelete
  18. Menantu acik ni mana lama tak bersiaran. Bznya ummi dia.

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads