Friday, 2 January 2015

Knock..Knock..Assalamualaikum...

& Selamat tahun baru tuk korang semua tahun buruk jangan dilupa...sebagai pembuka bicara...

errr..masih ade yg ingatkan kami lagi ker? tp ..bukan kat Fiji dah....eheh...

nak citer banyak nie..panjang lak tuh..tp nanti lah yer inshaallah soon...kalau masih ade yg sudi baca tuh

26 comments:

  1. walaikumusalam.....UAA kat mana? UAA kat mana? UAA kat mana?...hahaha

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam... bagai diseru-seru munculnya UAA... menghadapi banjir juga ke... Salam Tahun Baru 2015...Salam Maulidur Rasul

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam
    teringat juga terlibat ke dgn banjir..?

    ReplyDelete
  4. Salam 2015....
    Update jgn tak update... Rindu...

    ReplyDelete
  5. Selamat kembali ke tanahair..
    Apalah agaknya kisah dua beradik tu.. tak sabar nak tau..

    ReplyDelete
  6. selamat kembali...tak sabar dok tunggu entri baru ni hehe

    ReplyDelete
  7. W'salam.
    Selamat pulang ke bumi bertuah ini.

    ReplyDelete
  8. waalaikumsalam... tak sabar nak tunggu ni, selamat tahun baru 2015 MAA :)

    ReplyDelete
  9. waalaikumussalam.... ingat & rindu sokmo dg UAA

    ReplyDelete
  10. Wa'alaikumsalam Ummu .. dah sampai ke tanah air ke ? Tak sabar nak baca cerita baru.

    ReplyDelete
  11. as Salam UAA, raso nyo masa ni UAA sekeluarga dah ada kat kg...tk keno banjir ko??
    selamat kembali mulakan hidup baru di tanah air tercinta..!

    ReplyDelete
  12. Hari2 buka nak baca update kakak. Bagaimana kehidupan apabila dh blk tanah malaya. Terlibat banjirkah?

    ReplyDelete
  13. as salam ummu selamat tahun baru nak baca cerita terkini kapung awok dok banjir ko ummu?

    ReplyDelete
  14. salam kak..

    saya menunggu penuh sabar :)

    ReplyDelete
  15. salam tahun baru. wpun jarang komen mama baca blog ni. terus menulis.....

    ReplyDelete
  16. salam tahun baru. wpun jarang komen mama baca blog ni. terus menulis.....

    ReplyDelete
  17. Wa'alaikumussalam semua yg baru balik dari Fiji hihi...
    Terkuak pintu tapi tak nampak pulak manalah pergi semua penghuninya
    Rindu dgn dua buah hati tu:)

    ReplyDelete
  18. waalaikumsalam...UAA dah buka laptop semula...

    ReplyDelete
  19. Tak sabar nak dengar cerita!

    ReplyDelete
  20. Salam. Puan saya nak minta tips, untuk ke Fiji bagus bawa duit USD atau NZ dollar untuk penukaran ke Fiji dollar? Bagaiman anggaran perbelanjaan makan sehari di sana? Saya akan ke Nadi dan Suva, dari segi cari makanan halal di sana senang? Mohon sangat dapat info dari puan sebab I have no idea about the place. Terima kasih.

    ReplyDelete
  21. Wa'alaikumussalam. May I wish you and family a great and prosperous 2015! Looking forward to reading your up-dates.

    ReplyDelete
  22. Waalaikumsalam kak. Cer citer cer citer

    ReplyDelete
  23. mesti sudah sampai ke malaysiakan... :) moga baik2 semuanya...

    ReplyDelete
  24. waalaikumusalam....selamat tahun baru 2015......

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads