Thursday, 4 December 2014

Salam From Sydney

Apa khabar korang..rindunya tak dpt access internet 3 ari (almaklumlah dok umah orang, segan nak mintak sbb dorang baikk sesangat..semuanya provide kat kami..kami minum, bwk jln, bwk shopping, belanjer makan, RM yg dorang tak abes guna pun siap bg kitroangh lagi....siap bg buah tangan lagi..segan giler haku, ..huhuh)..anyway kat Aiport sydney nie..nak balik Mesia dah dalam kul. 12.00tgh waktu australia.. 

Inshaallah kiter citer lagi yer..

thanks for all the comments & well wishes..baru sempat publish kat sini tau..

korang nak kirim per2 ker nie nie ..nanti daku belikan kat airport yg almost 3 kali gande rege ngan RM mesia..kirim salam jerlah yer tak payah bayar..hihihi

see you all.. 

p/s-auto publish from airport..

Monday, 1 December 2014

Farewell Fiji Islands..

Hampir kul 1pg nie 1/12/14 aku ngadap komputer tuk tulis catatan terakhir dr bumi Fiji.kerana aku dah berjanji kn dlm entri yg lepas.walaupun dah kena sound ngan laki, bila nak tidur nie..huhuh. 

Terlalu sibuk sepanjang weekend dengan farewell party nyer, kemas umahnyer..packingnyer yg tak abes2 hinggalah masuk brg dlm keta..

Langsung tk cukup ms tuk tidur & rest.tidur pun tk berapa nak lena..

Sabtu aku buatjmuan sket tuk kengkawan baik kt sini berjumpa mata buat kali terkhir..aku sorng jerlh kuli dapur bertungkus lumus masak 6 jenis hidangan yg aku tahu..

Satay, kuah satay, pavlova, donut balls, masalocdeh, agar2 koktel..dari pagi tengahari baru siap..tp nie jer sempat aku amek gambar..

 Tak ramai pun aku jemput cuma beberpa family yg rapat sahaja..

Aidn tunggu kawen boynyer tak dtg2..ade kawen gal pun dah cukup hepi main sama2 buat kali terakhir..sanggup budak Nahesh nie melasak ngn dier..heheh

Malam tadi lak jemputan dr umah rakan baik..makn sedap, kenyng bagus ular sawa tpi kena balik sambil berkemas..

Hari yang ditunggu2,,di'excited' nyer dh berbulan akhirnya tiba jugk..nmun disaat akhir aku cam takder feeling lak..sedih ker hepi sebab terlalu sibuk..mind fully occupied..ade antara rakan2 menitiskan ayer mata sedih mungkin tak jumpa lg lepas nie, nmun aku cool jer lagi..hati kering ker haper? heheh

Inshaallah tika korng baca catatan di kami sudah meninggalkn bumi Fiji dan akan stay in Sydney for few dys tuk cuci mata & poket laki..heheh..

Doakan semuanya selamat yer..inshaallh ade ms nanti ku hapdet citer kami..

Bye Fiji..we'll miss you a lot..

Nuffnang Ads