Thursday, 4 December 2014

Salam From Sydney

Apa khabar korang..rindunya tak dpt access internet 3 ari (almaklumlah dok umah orang, segan nak mintak sbb dorang baikk sesangat..semuanya provide kat kami..kami minum, bwk jln, bwk shopping, belanjer makan, RM yg dorang tak abes guna pun siap bg kitroangh lagi....siap bg buah tangan lagi..segan giler haku, ..huhuh)..anyway kat Aiport sydney nie..nak balik Mesia dah dalam kul. 12.00tgh waktu australia.. 

Inshaallah kiter citer lagi yer..

thanks for all the comments & well wishes..baru sempat publish kat sini tau..

korang nak kirim per2 ker nie nie ..nanti daku belikan kat airport yg almost 3 kali gande rege ngan RM mesia..kirim salam jerlah yer tak payah bayar..hihihi

see you all.. 

p/s-auto publish from airport..

25 comments:

  1. terharu dgr cerita menarik ni... cm tulah layan trtamu..
    tak lma lgi sampailah tanah air tu... dkt jer pun Sydney tu dgn malysia

    ReplyDelete
  2. RM lebih tu boleh guna bila touch down airport kl nanti...

    ReplyDelete
  3. Oh... tak lepas peluang ada line aje terus buat N3 ye adik kakak ni:)
    Kakak pun tak nak kirim apa-apa UAA. Apa yg kakak harap selamat segera sampai di tanahair tercinta...

    Tak sabar nak baca N3 sebaik tiba tanahair.

    ReplyDelete
  4. happy holiday....:) tk sabar nk tgk gambar:)

    ReplyDelete
  5. eii,, beri harapan palsu offer nak kirim pastu suh kim salam. Hehehe.. Take care ye.

    ReplyDelete
  6. Salam..take care..selamat kembali ke Malaysia semula nanti :)

    ReplyDelete
  7. Dah bau2 angin Malaysia ke tu...4 hours to go!

    ReplyDelete
  8. Moga selamat tiba di Malaysia.. ;)
    Mesti Aidan dan Arissa culture shock sekejap bila dah sampai Malaysia nanti.. ;)

    ReplyDelete
  9. Ala, dah sampai epot.... Tak sempat nak kirim koala sekor.... hahahaha
    Safe journey UAA sekeluarga....

    ReplyDelete
  10. takper... takder kirim apa2... pernah pegi Sydney tu... tau dah mahal dia cemana...

    ReplyDelete
  11. Salam UAA,

    Terharu mendengarkan layanan tuan rumah! Moga semakin murah rezeki mereka! Selamat kembali! Nanti kat KL dok mana nanti??

    ReplyDelete
  12. Semoga selamat sampai ke tanah air ummu ... :)

    ReplyDelete
  13. Sempat juga ummu publish dr Sydney...mesti dah selamat sampai Malaysia kan?

    ReplyDelete
  14. baru baca, nie mesti dah sampai dah

    ReplyDelete
  15. Assalamu'alaikum
    Alahai... tak tau kisah, rupa-rupanya balik ke negara tercinta, Malaysia. Selamat pulang ke tanahair dan semoga gembira bertemu dengan saudara mara serta sahabat handai yang telah lama ditinggalkan. Looking forward to reading your latest update.

    ReplyDelete
  16. Semoga Ummu AA sekeluarga selamat daripada banjir yang melanda Kelantan...

    ReplyDelete
  17. semoga selamat sampai ke tanah air...

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads