Wednesday, 29 October 2014

[WW] Laptop Pun Tak Sabar Jugak...?

Ingatkan aku yang tak sabar nk balik
rupanya dia nie pun..
huhuhu

Nak balik servis satu badan dier nie
banyak huruf yang tersekat2
'A' pun dah tak boleh fix dah, hook patah kot
terpaksalah tekan atas 'punat' tuh skrang nie
almaklumlah dah 7 tahun usia
kat sini servisnya tak boleh nak diharapkan
tahulah korang kalu byk sgt typo error tuh kan
*()*
--

21 comments:

  1. Dah sampai masanya utk bersara tu Ummu .... hehe

    ReplyDelete
  2. Salam UAA,
    7 tahun doh tu...berbaloi la khidmat laptop tu...sapa tecabut doh punat A,,,hehehehe...boleh lupus doh tuh ummu..balik mesia beli baru...hahaha

    ReplyDelete
  3. Balik sini beli baru UAA. Sekarang keyboard kalau di kedai computer kalau nak yg murah-murah pun banyak.. Dekat office kakak ni yg masih boleh guna tapi dah masuk store pun banyak sebab bila beli baru semua dalam set jadi yg lama masuk store aje...

    ReplyDelete
  4. wauu lame tu 7 tahun boleh guna lg..saya punya 5tahun dah rosak x leh bukak window

    ReplyDelete
  5. Pelan2lah Ummu kalau ada lebih esok2 boleh tuykar baru selagi boleh guna-gualah dulu.

    ReplyDelete
  6. ummu, kena tukar yg baru gak tu...hehehehhe

    ReplyDelete
  7. saya lepas 4thn guna laptop terus kena curi. dalam tuh banyakkkkk sangat gambar2 yg sampai skrang, sy masih ralat sebab laptop boleh beli, kenangan bergambar sukar dicari ganti, sobs2~, huhuhu..

    ReplyDelete
  8. Laptop dah bagi warning tu...nak kena tukar laptop barulah agaknya lepas ni, mungkin kena beli yg made in Fiji kot....?

    ReplyDelete

  9. Pre order original Bagelen Kartika Sari fresh dari Bandung whatsapp dazlina 0192633431

    ReplyDelete
  10. tukar baru jelah yang tu buat koleksi, yang keypad cantik n sempurna pun typo error sokmo...

    ReplyDelete
  11. berjasa benar laptop tu sampai 7 thn. laptop kalau dah berkhidmat lebih 3thn dah consider bonus..

    ReplyDelete
  12. Salam UAA,

    Lap-top pun macam tuan dia jugalah, tak sabar nak balik ya! Dah balik sini gantikan yang baru, yang comey, merah kalernya, feminin sikit, nanti abi pun segan nak pakai, he he! Mak Aji dok teringat lagi (terkilan) lap-top merah yang Mak Aji nak tapi takde stok (lawa seh! - gitu ke org muda cakap, he he).

    ReplyDelete
  13. mesti kat sana servis mahal kan...boleh tahan eh 7 tahun usianya...

    ReplyDelete
  14. hehehe.. mesti dh banyaka jasanyer ni yer UA

    ReplyDelete
  15. kena tukar keyboard baru dah tu. Saya punya notebook ni baru je tukar keyboard minggu lepas. Kalau tak, button shift langsung tak functioning.

    ReplyDelete
  16. Sebelum tukar tukar / servis.. study dulu mana tempat or price range.
    Jgn nanti sebab button A seketul.. lain pulak yang kena charge nanti.

    ReplyDelete
  17. Memang ar..... sapa tak suka, sireh nak pulang ke ganggang katanya hehe

    ReplyDelete
  18. Laptop pun macam tuannya jugak.... Tapi dah kira panjang umur laptop tu... Dah boleh cari yg lain bila balik M'sia :)

    ReplyDelete
  19. boleh hidu kan dia.. nak ke low yatt la ni.

    ReplyDelete
  20. Nanti balik sini tukar baru terus tu..hehe... tak sabar jgk lappy nak balik..hihi

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads