Wednesday, 14 May 2014

Cecah Jugak 3000

Alhamdulillah ini merupakan kali pertama..untuk hari Isnin/ selasa actually..baru sempat nak keep the record here. Tak kesahlah apa blogger otai ker tak otai ker nak kata bak kata JR, tuk blog picisan cam kita ni tetap jugak hepinya..sekurang2nya sedikit kepuasan dalam menulis kan...

Biasa pageview aku averagenya adalah 2000 lebih jer sehari..yg semalam  tuh aku pun kurang pasti kerana apa..huhuhu..

Anyway target aku akan terus menulis sementara traffic masih baik nie..kalau aku brenti nanti susah lak nak naikkan traffic kan..target aku jugak nak menulis sekurang2nya 1 entri sehari hinggalah cecah 1juta pageviews inshaallah..alang2 berblog..lepas tuh bolehlah aku nak buat perangai kan..huhuhu

Tapi rasanya adelah dalam 2 bulan lebih jugak tuh lagi nak jadi jutawanlah kunun....hehehe

16 comments:

  1. Tahniah..inilah sekalung bunga utk akak..way to go..keep up the gud wrk..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dan tahniah.. buat UAA.. akak punya blog pun belum sampai 3 ribu,, semalam baru 2 ribu akak tengok , itu pun dah kira syukurkan..

    ReplyDelete
  3. Tahniah ummu satu suntikan semangat untuk terus menulis

    ReplyDelete
  4. Salam Ummu..
    Tahniah ya... banyak juga page view tu..:)

    ReplyDelete
  5. masyaAllah serius sangat cemburu dengan hasil ni. satu cabaran untuk diri sendiri ni ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kak nor..
    kira hebat la tu 3k sehari..jeles sangat ni..

    ReplyDelete
  7. Salam UAA, tahniah....tumpang semangat jugak ni...hehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Semangat tengok. Teringin nak mcm tu.

    ReplyDelete
  9. wah tahniah, mmg terbaiklah UA

    ReplyDelete
  10. Salam UAA,

    Cewah, keep it up, nanti Mak Aji boleh kawan dengan jutawan pulak, he he!

    ReplyDelete
  11. tahniah...best perasaan itu....klau nuffnang dapat 2 3 sen pun rasa best sangat.

    ReplyDelete
  12. dapat menempel sebelah jutawan pun dah cukup baik.. sengih lebih dari tuan tanah sendiri.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. saya jugak le yg takde target dlm blog ni. Main tulis je ikut suka. Heheh.. Nuffnang UAA mesti masyuk ni kan?

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads