Friday, 21 March 2014

Gadget Baru Yang Cam Best Jer..

Semalam aku menyuruh En.AAA mencari nozzle tuk eksperimen terbaru yang aku berangan hendak buat. So inilah benda yang dia buat balik semalam...


Masa tengok nie kemain excited lagi heheh..nie makin sayang kat laki nie hohohoh sila muntah biru..Orang2 yang biasa main hias2 ngan gula icing, butter.telur tahu sangatlah akan benda camnie...aku sendiri tak pernah guna so far. Tak sangka pulak dia jumpa alat yang camnie..Aku ingat biasanya dijual matanya sahaja..rupanya ade jugak yang full set gini. Nanti aku test guna tengok, adakah lebih praktikal dan mudah ataupun nampak jer cam bagus tapi tak bagus.

Nantilah aku cerita pasal projek yg bakal aku jayakan nanti...doakan moga berjaya yer..heheh

16 comments:

  1. wahaaaa cpt2 tunjuk apakah projek itu ek kak

    ReplyDelete
  2. nak tggu juga...hasilnya nti..
    bermain dgn alat2 ni...mmg best...mcm nak hasilkan sebuah lukisan gitu..berkarya atas kek..

    ReplyDelete
  3. Jgn main-main UAA. Ini tanda AAA nak hiasan kek semakin cantik bila dah ada gadget ini.

    ps: kakak teringat kek birthday AAA yg tergolek hari itu:)

    ReplyDelete
  4. betullah.. nampak cam best je.. ;)
    nanti share tau.. ;)

    ReplyDelete
  5. Akak pula kalau tak ada nak beli bila dah ada kejung kat situ tak diguna.

    ReplyDelete
  6. xsbr nk tgk ni projek apa tu kak..?

    ReplyDelete
  7. Mesti projek tu akan meletup nanti, buah tangan terbaik dari Fiji....

    ReplyDelete
  8. cepat ni UAA..nekcik nak tempah besday kek 55 tingkat april ni!!

    ReplyDelete
  9. Wah, mkain kencang la UAA mendeko-deko naaa nanti ye.

    ReplyDelete
  10. bestnya..mesti lg semangat nak buat kan

    ReplyDelete
  11. Wah lepas ni makin rajin lah UAA membaking ye... tentu canti deko-deko yg dihasilkan :)

    ReplyDelete
  12. saspen saspen!! jeng jeng jeng!!

    ReplyDelete
  13. salam singgah. waaaaaaaaaaaaa seyes tak pernah tau pasal menda ni. ingatkan takda

    ReplyDelete
  14. Projek apa tu UAA… mcm grand jer… hihihi
    Saya pun baru jer beli set nozzle… tapi dua tiga jer yg selalu guna… yg lain tak tahu fungsi…. hahhahha, belum sempat nak bereksperimen lagi…

    ReplyDelete
  15. Sronok ye bt projek kat rumah mcm ni...ad je planning ye.nnt ayut tunggu hasilnya ye..

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads