Saturday, 11 May 2013

Melepas....

Peluang yang kami dok tunggu2 selama nie, telah tiba namun wrong timing...huhuhuh,


General Assembly (GA) oleh RISEAP bakal diadakan di Malaysia, Kuching. Tahun2 yang lepas pernah diadakan di Fiji, Indonesia dan sebagainya..Lihat pada tarikhnya 15th to 21st June, tarikh kritikal mak buyung mungkin meletup, inshaallah...:)

GA ini semuanya sponsored air fare dan accomodation, cuma untuk sorang delegasi jerlah. Abuaidan actually yg kena pergi namun terpaksalah wakilkan nampaknya. 

Actually yang dok berangan2 tuh sebabnya kalau meeting kat M'sia leh suruh En. Abuaidan shopping barang2 dari tanahair yang dirindu-rindukan., kalau kami tak dapat join bersama..(mahal jgkkan kos utk additional 2 people). 

Nampkanya takder rezki kami..huhuh..takperlah tunggu masa balik sendiri...:)

17 comments:

  1. arh..........frustratednya.. wasted wasted! Anyway, baby more important than other thing! u hav make a right decision..so cheer up

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..taklah frust sangat kan sebab we wished for baby more...nvm next yr blh balik maa...:)

      Delete
  2. rezeki lagi BESAR bakal tiba...:D

    ReplyDelete
  3. Assalam Ummu..
    bukan rezeki kot...InsyaAllah ada rezeki lain nti..
    baby coming soon:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam atie..
      that;s what matter most kan..:)

      Delete
  4. balik cuti2 lg best drp balik dgn tugas kan...positif

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...inshaallah nanti dpt blk...

      Delete
  5. Salam UA....alahai. Biasala tu Allah bg pilihan mana yg lagi penting.ros selalu jugak dpt dugaan gini.dah dpt yg kita teringin tapi ada halangan lain yg lebih penting...redha jelah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ros..nak buat camaner kan kita hanya merancang..Dia yg menentukan..apapun takperlah..:)

      Delete
  6. assalam... tak pe ... ada rezeki lain lagi best nanti tu... inshaallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..inshaallah kak doanya begitulah..

      Delete
  7. Alahai, nak buat macam mana... dah takde rezeki :0
    dah tak lama baby nak keluar tu... banyak lagi ke barang baby yang tak cukup? meh alamat saya poskan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu lak ngan offer tuh..thanks a lot..brg baby actually dah lebih dr cukup..kalau baby boy mmg bereslah..kalau gal jer bila kuar nanti kena sopping lagi..heheh

      Delete
  8. Pejam celik dah nak dekat ya menyambut ahli keluarga baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah ..tgk2 dah dekat msnya..hehe

      Delete
  9. alahaiiiii...takpela..mana tau nk dapat rezeki lain :)

    ReplyDelete

Harap maaf sekiranya jejak anda tidak mendapat kunjungan balik yea,..mana2 komen yang berbentuk pertanyaan inshaallah akan cuba dijawab sebaiknya..kalau tak sempat tuh mintak maaf banyak2lah yer..:)

Nuffnang Ads